daha önce astral seyahat yaptığını yazan bir arkadaşımız vardı.konunu görürse o yardımcı olur sanırım.ama bu astral seyahat dedikleri gerçekten olursa gidebilirsin kanımca.adı üstünde seyahat.
arkadaşlar astral seyahatle istediğimiz kişinin yanına giderek iletişime geçmek mümkün olur mu???konu ile bilgisi olanlar yazabilir mi acaba??![]()
daha önce astral seyahat yaptığını yazan bir arkadaşımız vardı.konunu görürse o yardımcı olur sanırım.ama bu astral seyahat dedikleri gerçekten olursa gidebilirsin kanımca.adı üstünde seyahat.
ben geçen gece astral seyahata çıkmayı denedim.tekniklerinde yazılanları yaptım.başarmama az kaldı sanıyorum.umarım yardım ederler..
arkadaslar astral seyahate cıktıgınız zaman 4 tane mekan vardır gıdebıcegınız ıstedıgınız kısının yanına gıdebılırsınız yanı bu paralel evren oluyo fakat onla ıletısıme gecemezsınız konusamassınız cunku sızı kımse gormuyucektır duymuyucaktır.siz sadece paralel evrenı yasıyıcaksınız eger baska astral seyahate cıkmıs kısıler varsa bunlarla karsılasmanız mumkundur.baska varlıklarda olabılır bunlar ve hatta saldırılara bıle ugruyabılırsınız
eğer astral seyahata çıkacaksanız, sizin dışınızda bedensiz varlıklarda olacak, gerçi bişey yapamazlar ama görüncede korkabilirsiniz, bence ikikez düşünün sonra neme lağzım ömürünüzün sonuna kadar deli doktoru arayıp durabilirsiniz, hiç denendimi bilmiyorum ama aklıma en iyi yöntem olarak iki kişi aynı anda denesin düşüncesi geliyor, en azından korkular biraz azalabilir.
Ahh nerde o eski bakraçlarda ayranı kafaya dikipte içmeler, şimdi ayran plastik kasede, bakraç ise sizlere ömür.
bide ilk denemede eğer çıkışı başarabilirseniz, sadece odanızda kalın tavandan izleyin bedeninizi uzaklaşmayın.İlk çıkışta her yeriz gezecem derseniz korkar birdaha o konsantrasyonu sağlayamassınız. Her ayrılışta biraz uzağa.Profesyonel olup korkuları yenince çok gezinin![]()
peki irade tamamen bizdemi oluyor?yani odada kalıp kalmamak?aytaşı sen hiç denedin mi?
yakin bi arkdasim surekli denemeler yapiyordu,
en son camda otururken bulmustu kendini evi 10. katta idi oda son oldu birdaha ilgilenmedi
Evet denedim.Ama bende ilk denemede odamdan çıkmadım.Çok hassas olmak şart.Korkuyu yok etmeden asla başlamayın.Anında bedene dönersiniz ztn korkup heyecan duyduğunuzda.