Mukemmeliyetci insan.. Hayranim ona..
ATATÜRK : Ben de Bir İnsanım
Çetin Yetkin,
Gürer Yayınları,
Biyografi,
152 sayfa
Çetin Yetkin ‘Atatürk: Ben de Bir İnsanım’da, Atatürk’ü zaafları, tutkuları, merakları, çocuklara ve hayvanlara olan sevgisi ve dostluk ilişkileri çerçevesinden anlatıyor. Birçok kaynaktan ve Atatürk üzerine yazılmış kitaplardan yararlanan Yetkin, ortaya insan yönleri daha baskın olan bir Atatürk portresi çıkarmış. Atatürk yaşamı, çocukluğu, öğrencilik dönemi, askerlik hayatı, savaşlardaki başarıları, yeni bir ulus yaratma çabası, yeteneği ve politikalarıyla, hakkında en çok yazılan isimlerin başında geliyor. Son zamanlarda, Atatürk’ün insani özelliklerini merkeze alan çalışmalarda da artış gözleniyor. Yetkin’in eseri de, Atatürk’ün bu niteliklerini okurlara sunuyor.
Mukemmeliyetci insan.. Hayranim ona..
Kızmıyorum artık . . Bakıyorum, Seçiyorum, GüLüyorum, Geçiyorum ..
büyük insan ne yazıkki onun degerini bilmiyoruz.....
--------------------
öyle sıradan biride degil bu kitap onu sırdalanlaştırmak isteyenler tarafından çıkarılmış korkarım..tıpkı mustafa filmi gibi....
Konu eminerkin tarafından (11-05-2009 Saat 21:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
Atatürk mükemmelliyetçi değildir.
devletçidir
devrimcidir
milliyetçidir
halkçıdır
demokratiktir
laiktir
mükemmelliyetçilik terimi biraz hastalıklı insanlar için kullanılır..ben mükemmelliyetçiyim diyen ama bir türlü bunu beceremeyen orta yaşlı kadınlar yeni ergenliğe girmiş kızlar söyler böyle şeyleri
--------------------
bende aynı fikirdeyim.o yalnız bir insandı bunu biliyorum özel hayatında.Allah rahmet eylesin.
Konu mole tarafından (11-05-2009 Saat 21:14 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
Atatürk,insan sevgisini içinde barındıran ,mütevazi kişiliğiyle halkın atası olmuş muhteşem bir lider,komutan ve devlet başkanıdır,Allah rahmet eylesin
bu ülkede Atatürk'ün zaaflarını,özel hayatını didklemeye meraklı bir kesim var ve ben bunu anlamıyorum.Ya kardeşim bırakın mezarında rahatça uyusun ATAMIZ.nedir bu ATA'nın zaafları,Ata'nın aşkları,içkisi,özeli..kimi ne ilgilendirir.Atatürk magazin malzemesi mi ya,yazacaklarsa askeri dehasını yazsınlar.savaş stratejilerini yazsınlar,güncel konularla,geçmişi ortak paydada düşünüp analiz etsinler.ama yok illaki deşmeye çalışıyorlar,belki bir eksik vardır belli mi olur : / ATAM lakitonun dediği gibi mükemmel bir insandı.her şeyi mükemmelce yaptı.dünyanın en güzel topraklarında özgürce yaşamamız için canı pahasına savaştı..toplumun özellikle bazı kesimlerinin teşekkür ediş biçimini görünce kahroluyorum...
Be bu insana aşığım.Şimdi böyle bir erkek bulsam tüm değer yargılarım,ahlaki kurallarım ne var ne yok ayaklar altına alır ona giderim koşa koşa.Malesef yok.
Dedim;çok yalnızım..Dedin;Ben sana çok yakınım.(Bakara 186)
Dedim:Rabbim benim senden başka kimim var?Dedin;Allah kuluna kafi değilmi?(Zümer36)..