hos geldın sevgılı clımatıc
313 ayetel kursımı okumak ıstıyosun .ıhtıyacı olanlara beraberce okuyoruz onamı katılmak ıstıyosun
merhaba arkadaşlar ben foruma yeni kayıt oldum. başka bi sitede 313 ayetel kürsi okunması gerektiği yazıyoardu.burda is beşka türlü gördüm acaba benmkide doğrumu bilgisi olanlar yardım edebilrse sevinirim
hos geldın sevgılı clımatıc
313 ayetel kursımı okumak ıstıyosun .ıhtıyacı olanlara beraberce okuyoruz onamı katılmak ıstıyosun
GEVSEMEYİN ÜZÜLMEYİN.EĞER İNANIYORSANIZ EN ÜSTÜN SİZSİNİZ.
yok ben okudumda başka bi eyrden 313 okuyunca dilek kabul olur yazıyodu.burda başka türlü gördüm her gece belli sayıda diye. acaba benmki doğrumu onu merak ettim![]()
hosgeldin arkadasim.. senin kalbin dogru olduktan sonra, okumalarin dogru olarak adresi bulur...![]()
ama "yok ben okudumda" diye cevap vermeni tebessümle okudum..yasinin toyluguna veriyorum.
kiz sanki, aman yok ben almiym gibi olmus yani![]()
masumca bir yanit oldugundan eminim kardesim..![]()
estafurulllah öle şey olurmu gerektiğinde bende okurum tabi. ama yanlış anlaşılmasın sorum diye öyle başladım
sağolun cevap için
Canım senin okuduğunda doğru buradaki kardeşlerimizinde ameller niyetlere göredir senin niyetin ne ise eline o geçer burdaki kardeşlerim hatim şeklinde yapıyor onlarında niyeti ne ise eline o geçer kabul eden tek merci ALLAH c.c. her hayırlı niyeti kabul eder amelinizi karşılıksız bırakmaz inşaALLAHURRAHMAN slmlr ..
Bildiği ilimi saklayan bizden değildir.
Hz.Mumammed(s.a.v)