7 Badem üzerine bakır iğne ile 'RAHİM' yazılıp,her badem üzerine 331 kere okunarak bir kimseye yedirildiğinde,yiyen kimsenin yedirene ziyadesiyle muhabbeti olur. Defterime yazmışım sizinle paylaştım.Bu işleri yaparken benim size nacizane önerim şudur,;Eğer bir insan eşinden veya nişanlısından yeteri kadar ilgi, alaka göremiyorsa,bu terkip belkide uygulanabilir.Ama arada evlilik yok,bir şey yok,sadece sizi sevmasini istiyorsunuz,bu bana göre şansınızı zorlamaktan öteye gidemez.Allahtan her şeyin hayırlısını dilemek lazım.Evli insanlar yuvalarını kurtarmak maksatla yapabilir belkide tabiyik,i mecbur kaldığı için.Ama siz siz olun sevgilim beni sevsin,bana aşık olsun diye...böyle şeylere yeltenmeyin.....Sevgili kardeşlerim kusura bakmayın ukalalık taslamak istemem ama bunu belirtmek istemeyi kendimde bir borç olarak hissettim.Sevgiler
Konu Mira tarafından (30-09-2009 Saat 21:36 ) değiştirilmiştir.
anlamadim 313 kere ne okuyacagiz, peki badem sevmiyorsa?
bence bu tür yapilanlar her zaman amaci disindadir... bende yaptim. yapmadim degil.. kur´an da veya diger hak kitaplarinda, neresinde yaziyor ki nisanlina yap, kocana yap sevgiline yapma.. Allah nisanliya kocaya bu uygulamalari helal görmüs, hak kilmis ama bu iki secenek haricinde haram mi kilmis? üstde yazan arkadaslar... sizlerin paylasimlariniz gercekten mükemmel.. kendi adima tesekkürü bir borc bilirim sizlere.. elestiri degil, nacizane fikrimi dile getirmek istedim.. cünkü insanlar süphede kaliyor, vijdanen huzursuz oluyorlar.. acaba günah mi oldu, ters mi depti, bu yüzden mi tutmadi, tutmicak, sevmedi... felan.. olumsuz düsünüyorlar.. ve mutsuzluklarina mutsuzluk katiyorlar... negatif düsünce ile cekim yasasi denilen olay meydana geliyor... sadece bu bakimdan bunlari yazmayi gereksindim... kalbinizi kirmis isem, af edin lütfen arkadaslar..
sonucta herkez hrkese yapıyor
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,
Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.
sevgili kardesim yillar.. bende zaten aksini demek istemedim.. ben de yaptim diyorum.. icabinda yinede yaparim.. inkar etmiyorum, gizlemiyorum, kinamiyorum.. neyse oyumdur. cok haklisin, her koyun kendi bacagindan asilir... bu ara, paylasimlarin da harika
ilahi auracigim... kisa ve net sekilde aciklama yapmissin... yapiyor yapmasina ama marifet tutturabilmekde. O ol demedikce biryerlerimizi tavanada vursakOL´maz
![]()
Yıllar nedense güzel bilgiler veriyor ,ama duaların adını veya kendini unutuyor.Yıllara verelim bunuda.Duanı bekliyoruz....Sevgili yıllar sizden öğreneceğimiz çok şey var galiba...
Ayrıca gençlere verdiğin öğütler çok güzel.Tamamen katılıyorum.
zaten bademin üstüne iğneyle RAHİM yazısını hadi yazdık diyelim adam bunu görse ki yazılmış bişeyi görmeden yemesi imkansız yemezki![]()