Paylaşımın için sagol.Ama terk edilmesinde nedne büyük bir tehlike var,ne olur yani?
zengin olmak isteyenler Ya Berr ismi şerifini hergün 202 defa okumaya devam etmelidir okumaya başladıktan sonra ilerleyen zamanda terkedilmesinde büyük tehlike vardır ölünceye kadar okunması gerekir
Hayat sana ard arda dikenlerini yolluyorsa üzülme aksine sevin...Arkasından gülüde gönderecektir...
Hz Mevlana
Paylaşımın için sagol.Ama terk edilmesinde nedne büyük bir tehlike var,ne olur yani?
[SIGPIC][/SIGPIC]
İçteki kiri su değil, ancak gözyaşı temizler."(Hz. Mevlâna)
Hayat sana ard arda dikenlerini yolluyorsa üzülme aksine sevin...Arkasından gülüde gönderecektir...
Hz Mevlana
Bende bir kitapta Ya Aliyyü esmasını okumaya devam edenlerin mevki ve makam olarak yükseleceğini fakat bırakılırsa düştüğü yerden kalkamayacağını, çok dikkatli olunması gerektiğini okumuştum.
arkadaşlar bu yazdıklarınızın kaynagını ögrenebilir miyim??????
okumak istiyorum ama hani olurda bırakırsak düşüncesiyle açıkcası korkmuyo değilim....
çünkü bir dönem yalatif zikrini çekerken çok güzel şeyler yaşamıştım ama sonrasında bıraktığımda kendimi uzun bir süre toparlayamadım
(hala toparlanmış sayılmam)
ben okuyorum hergun ya berru ısmı serıfını ınsallah faydasını görurum ısın ılgıncı bu ısmı cok sevmeme ragmen dıger esmaları cekıyordum onu hıc farketmemıısım bıle ve okadar dua edıyordum kı rızık ve zengınlık ıcın daha yenı farkettım gecen hafta of insallah bırakmayı nasıp etmesın herbırını...
mantıklı ancak bırakınca tehlikeli olacağı düşüncesi tam bir saçmalık