buyu degil mi bu?bu bence buyu
Her kim düşmanlarının dilini bağlamak yada halkın alehınde dedi kodusunu önelemek arzu ederse cuma günü zöhre saatinde asagıda yazacagım ismi şerifi küçük bir kurşun levha uzerine demir bir kalemle hak edip üzerinede bin kere okunduktan sonra bir balığın agzından karnına dogru sokup balıgın agzınıda bir iple bağladıktan sonra sahibi meçhul bir mezara gömerse bir daha hiç bir kimse bu zat hakkında dudaklarını bile oynatamaz
*Y(a) b(a)riu fel(a) şey'e küfüvüh(u) bi z(a)tihi vel(a) imk(a)ne li vasfih*
Önemli Not:Parantez içindekiler şapkalı harflerdir okunması ona göre olcaktır.
(K.Y.Yoktur Bilginize)
havas ılmı dıye bılıyorum ozelıkle bırısı ıcın yapmıyorsun
ne manaya geliyor acaba bu
cuma zühre mi..bana sankı daha cok cumartesi zuhal saatinde yapılsa daha iyi olur gibi geldi..ayırca kaynak gizli ilimler hazinesi....
"özne olmayı bırakıp zamir oldum, edat oldum, yüklem oldum; ama senin gibi ask ile ihanet arasına bağlaç olmadım asla!!!
bana yardım edermısınız. benım dedıkodumu cok yapıyorlar.başka bır dua yokmu acaba?
Arkadaşlar bu nasıl yapılırsa yapılsın islama uygun değil.. Adı değiştirilmiş resmen büyüdür.
peki bu büyünün bozması nasıl olur..
Yaşama kafa tutarken kafamı kırdı cadının tılsımı..
bence buyu diil büyü bile olsa gerçekleşiyosa gayet iyi bişeymiş bir ark var çok dedikodusunu yapıyorlar soyliyim bakım yaparda olursa heber veririm
21 Humeze suresi okunur.