bana biraz psikolojik bir durum gibi geldi![]()
Arkadaşlar ben başıma yeni yeni gelen şeyleri paylaşıcağm ben cin iblis vb knulara meraklıyımdır ben bazen en ufak şeylere sinirleniyorum bazen ne yaptığımı bilmiyorm arkadaşımla mesajlaşırken bilmeden onun kalbini kırıyorm izleniyormuşum gbi geliyo bana 2-3 gün önce banyo yaparken durup sesli olarak "burdasın biliyorum,kendini göster" dedim ve bir gölge hızla geçti geceleri yatarken odamda (bnm odam hiç esmez)birden hızlı bir rüzgar esti perde havalandı baya bnde felak ve nas surelerini okuyup yattım banyodayken kendime bkmadan duramıyorm yardımlarınızı bekliyorum
bir sorun yok,varsa bile psikolojik...
paranoya sendromuna benziyor.sen görmek istediğin için görüyorsun bazı şeyleri..kafana takma,ayrıca aynaya bakmaktan zarar gelseydi bana gelirdi![]()
dostum umarım böyle bir durum yoktur ama arat bak forumda bu konuda işaretler ve kurtulma yollarıyla ilgili çok başlık var. ayrıca ismi azam dua sını okumayı dene.
[SIGPIC][/SIGPIC]
ya keşke okumasaydımkorktum şimdi çünkü bende kendi kendime bu tarz şeyler düşünüp kendimi korkutuyorum,düngece namaz kılarken birden halının desenleri gözüme çarptı bir sürü surat sanki gözler kırmızı beni izliyor gibi oldum..biliyorum kendi kendimi korkutuyorum ama.....ya valla keşke okumasaydım..
Sükut eyledim ''Kahrı var'' dediler, biraz söyledim ''Zehri var'' dediler. (Sustum ''Kahrından susuyor'' dediler; biraz konuştum ''Zehrini kusuyor'' dediler)
arkadaşlar psikolojik bişey sizinki kendi kendinize halisilasyon görüyorsunuz zaman zaman hepimize olur.benimde bi ara böyle şeylerim oldu 21 besmele ve ayetel kürsi çok etkili geldi bana şimdi çook iyiyim çok şükür.
arkadaşıma katılıyorum.bunlar birazda bizim düşünmemizle ilgili .bende 4 sene önce böyle şeyler düşünürdüm .kendi kedimi korkuturdum oysakı bunlar bilinç altı olan bişey .ve daha sonra 21 besmele ,felak ,nas,ayetelkürsü okumaya başladım .inanki kardeşler korkudan eser kalmadı.çok düzeldim .sanda tavsıye edıyorum kardeş.birde hani diyorsun ya cin konuları çok ilgimi çekerdiye bence çekmesin.çünkü insan beyni okadar farklıkı hıç bişey yokken bile bu kuruntulardan dolayı sankı oyle biişey varmiş gibi hissederiz.ama inan bana dua ettiğinde ve YÜCE YARADANIMIZA sığınıyorum dediğinde göreceksınkı böyle şeylerden kurtulmuşsun yani.
Bende senin gibiyim. Ne zaman yalnız başıma bir odada namaz kılmaya başlasam, yasin okusam veya kendimi kaptırıp dualar etmeye başlasam ürperip korkuyorum. Hele gece namazlarını herkes uyduktan sonra hiç kılamaz oldum. Sitede bazı konuları okuduğumdan beridir hep korkar oldum.
Bi türlü geçmiyor, bu nedenle ibadet etmek istediğim ve içimden deli gibi kalk dua et namaz kıl duan kabul olacak diye hissettiğim gecelerde bile kalkıp yapamıyorum![]()
Sensizlikle oluşmuş hastalığıma senin bile çare olamayacağını ve benim için artık çok gecikildiğini anladım..!
Sükut eyledim ''Kahrı var'' dediler, biraz söyledim ''Zehri var'' dediler. (Sustum ''Kahrından susuyor'' dediler; biraz konuştum ''Zehrini kusuyor'' dediler)
ya inanki korkma kardeş.birkere sen kendi kendıne''ey YÜCE RABBİM senin azabından,gazabından,şeytanın şerrinden,insanların şerrinde,cinlerin şerrinden,büyücülerin şerrinden, senin o güzel 99 isimlerine ,sıfatlarına.kuranıkerimine sığınıyorum YA RABBİM''dediğinde sabah ve akşam okuduğunda inanki göreceksinki bu korkularının hepsi yok olmuş.çünkü bu dualar zırh gibi etrafını sarmış olacak.tabı ayetel kürsü.felak,nas süresini okuyup şöyle etrafına bir üflediğinde hiç bir görünmeyen varlık san yaklaşamaz.hadislerde bile var canım.ve ben böyle yaparak bu korkumdan kurtuldum.YÜCE YARADANIMA çok şükürler olsun.