sevgili arkadaşım eğer başak burcu olan arkadaşın varsa işin var demek çok eleştiren kendi başına buyruk kısacası çooooooooooook zor insanlardır ben başak burcu erkeğiyle 14 yıldır evliyim halen onu çözmüş değilim tek bildiğim ailesine bağlı ama çokta ilgisiz kendini dinleyen kısacası hiç romantik olmayan biridir sevdiği yemekler genelde et ve tatlıya çok düşkün olurlar valla işin zor allah yardımcın olsun ben eşime aşık olduğum için ondan kopamadım ki kopmayada niyetim yok onu gerçekten çok seviyorum şunuda söylüyeyim şiddete karşı insanlar çokta mantıklıdırlar

işimiz çok zorrr. 
gerisi yüzde yüz dogrudur kardesim sanada kolay gelsin basak erkegi olarak et yemekleri , makarna ,ve tatlıya düskünüm isin zor asık etmek istiyorsan kendini adamı fazla sıkma , sürekli tlf edip nerdesin ne yapıyorsun deme , sagına soluna bakma hic deme ,maca gidecekse aksam arkadaslarıyla cıkacaksa bırak cıksın yanlız kalmayı kendini dinlemeyi cok seveler yanlızlık ruhunda vardır basagın o yüzden gecimi zordur idare edeceksende kardesim biraz tatlı dil biraz güler yüz biraz durumları alttan almak hepsi bu basak burcu seni mutlu eder