zeynep 71 kardeşim çok güzel bir dua yazmışşın ellerine sağlık allah senden razı olsun
Abdulkadir geylani hz.lerinin duası ne zaman başınız sıkışırsa,bunalırsanız okuyun lütfen.Tek şart inanarak okuyun tecrübe edilmiştir.Ve tek dileğim faydasını görünce şu kardeşinize de dua edin.Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun.
Rabbiy inniy mağlubun fantasır, vecbür kalbil münkesir, vec'mâ şemlil müddesir, inneke enter rahmanül muktedir; ikfiniy yâ Kâfi fe enel abdul muftekir ve kefâ billahil veliyyen ve kefâ billahil nasıyra; inneş şirke lezûlmün azîm. Ve mallâhu yuriydu zulmen lil ibad. Fekutia dabirul kavmilleziyne zalemu, velhamdulillahi rabbil alemiyn.
Anlamı:
Rabbim, yenildim; behemehal yardım et-nusretinle muzaffer eyle. Kırılmış kalbimi birleştir-bütünleştir-tekleştir. Parçalanan birliğimi cem eyle. Zira sen, evet Sen kesinlikle Muktedir Rahman’sın. Bana yet, ey Kafiy. Zira ben Senin hiçbir şeyi olmayan kulunum. Veliy olarak Allah yeter, Nasıyr olarak Allah yeter. Kesinlikle şirk Azıym bir zulümdür; ve Allah, kulları için zulüm dilemez. Zulmeden topluluğun arkası kesilmiştir; alemlerin Rabbı olan Allah’a HAMD olsun.
Konu zeynep71 tarafından (06-07-2009 Saat 01:41 ) değiştirilmiştir.
zeynep 71 kardeşim çok güzel bir dua yazmışşın ellerine sağlık allah senden razı olsun
Allah cümlemizden razı olsun vesile olabilirsem ne mutlu adedi yok ama ben her sabah ve akşam 1 kere olsun okumanızı nacize tavsiye ederim.
Ne guzel bir dua bu...Allah razı olsun paylasan arkadasımdan sitede baska bir sey ararken buldum
Okudum Rabbim kabul etsim cumlemizin de dualarını
Anlamı:
Rabbim, yenildim; behemehal yardım et-nusretinle muzaffer eyle. Kırılmış kalbimi birleştir-bütünleştir-tekleştir. Parçalanan birliğimi cem eyle. Zira sen, evet Sen kesinlikle Muktedir Rahman’sın. Bana yet, ey Kafiy. Zira ben Senin hiçbir şeyi olmayan kulunum. Veliy olarak Allah yeter, Nasıyr olarak Allah yeter. Kesinlikle şirk Azıym bir zulümdür; ve Allah, kulları için zulüm dilemez. Zulmeden topluluğun arkası kesilmiştir; alemlerin Rabbı olan Allah’a HAMD olsun.
Konu Mira tarafından (29-07-2009 Saat 16:27 ) değiştirilmiştir.
allah razı olsun allah cumlemızın dualarını kabul etsin amin
okadar harika bir dua ki...
MeSaJı OkUyOrSuNuZAma hiç RaP vermiyoRSUNUZ..
AmA Bu HaKsIZlIIk DeĞiL Mi Yaaa............
Komik gelecek ama bu duanın anlamı beni kendine öyle bir çekti ki, anlamını okurken iişte bu dedim. Hayırdır inşallah
Çok tşk ederim.
Sensizlikle oluşmuş hastalığıma senin bile çare olamayacağını ve benim için artık çok gecikildiğini anladım..!
Allah razı olsun kardeşim
Kim istedi de vermedi..? İstemesini bilmezsen alamazsın