alla alla naptın sen böyle biliyosun yani bu işleri
MERHABA KARDEŞLERİM
arasıra gelip burada paylaşım sunacağım yazdıklarımda asparagas yoktur sadece paylaşmak istedim ve Allah için feyda vermek niyetiyle yazıyorum
eleştirilere açığm seviyeli yazışmadan yanayım gereksiz yazıları yazmamanızı istriham ederim saygılar
1..yanıma 12 yşında bir kız çocuğunu getirdiler 5 cin kendisini rahatsız eder biri kendisiyle evlenme teklifi açar diğerleride bunu onaylaması için kıza baskı yapar ...sadece gözle hareket eder di kız yanımdayken dili tutulmuş ve baskı altındaydı ve yarım saatte 2 defa bayıldı çok kötü haldeydi baktım olmuyor sağ kulağına ezan okudum birden baktım ezan bitmeden dili çözüldü ve gayet fesih bir dille knuşmaya ve karşındaki 5 cini işaretlemeye başladı işte onlardır beni rahatsız edyior onları tarif et dedim iki bayan 3 ü erkek ve yüzleri çarşafla örtülü beyaz giymişler dedi ve ve senden rahatsız olmuşlar dedi bende onlara söyle bidaha böyle adilik yapmasınlar diye uyar dedim ben onları görmüyordum ... ertesi gün kıza namei muhammediye a kürsi nas felek ihlas ve bazı kuvvetlendirici ayetler yazdım 1 yıl rahatsız eden cinler birdaha yaklaşmadılar bu kız birkaç ay sonra olagan üstü güce sahip oldu birkerseinde 30 yaşlarındaki bir adama yumruk vurur adam yere serilir hayretler içinde kalır bu kız yetim bir kızdır şu an 13 yaşlarında bana çok dua ediyor ben Allah rızası için bu duayı yazdım . başka olaylar için arkası yarın bu rda buluşmak dileğiyle saygılar
alla alla naptın sen böyle biliyosun yani bu işleri
Dikkatimi ceken bir nokta,
bu cinler tek baslarina hic birsey yapamiyorlar,
enaz 4-5 kisi birden musallat oluyorlar,
buda benim tesbitim.
Görmedigin varliklara karsi mücadele vermek zor ama imkansiz degil.
7sene önceydi kulak daveti yapmak için kolları sıvadım g ilimler kıtabındaki daveti okudum ilk okuma idi yaklaşık yarıya geldiğimde bir anda kulağıma çok kalabalık bir topluluğun sesleri uzaktan gelmeye başladı ben okurken sesler bana doğru gelmeye başladığını his ediyordum sonra korkmaya ve titremeye başladım baktımki bu iş tehlikeye giriyor ve bıraktım okumayı ..ondan sonra bidaha okumadım size de tavsiyem ehli olmadığınız işlere bulaşmayın beniim gibi... akıl gittimi bir daha zor gelir çok şükür kendimi kaybetmedim bu işi yapanlar birazda doğuştan gelen bir tevafuktur herkesin harcı değil ..yalnız yarıda bırakmak iyi değil çünkü gelme belirtisi olduğunda kapı açılmiş ve hadim gelmiştir bırakmanın çok az bir faydası vardır o fayda size dokunsa çok şanslısınız (kaderiniz iyiye gidiyordur demektir )saygılar başka bir hikeyede görüşmek dileğiyle ..
--------------------
Konu SPİRİTER tarafından (19-10-2008 Saat 17:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
S.Aleyküm...
Bazı İnsanlar Cinleri Görebilmek için Adeta Herşeyi Yapıyorlar Okumadığı Sure Dua Davet Yolu Nebileyim Ne Kalmıyor Herşeyi Yapıyorlar Ama Bir Türlü Gelmiyor. Sana Okurken Yarıda Gelmiş Sesler İlginç Doğrusu...
Arkadaşlarımdan Biriside Bu İşlere Baya Bi Merak Sarmıştı Bundan 3 Yıl Önce. Kulağına Sesler Geliyordu Konuşuyordu Fakat Göremiyordu Onları. Sonra Cine Yalvarmış Yakarmış Ne Olur Gösterin Yüzünüzü Diye Geçen Hafta Gözükmüşler Çocuğa. Sanki Loto dan 6'yı Bilmiş Gibi Seviniyor Çocuk ya...
............
Gözler ki Birer Parçasıdır Sende İlahın...
Senin En Katı Zulmun ve Silahın..
Vur Şanlı Silahınla Gönül Muradı Dağılsın
Sen Vururkende Öldürürkende Güzelsin
kürşat kardeş cinler kendilerini seven ve güvenen insanlarla irtibat kurarlar haberin ola
gelirler tabi çağrılan yere erinmezler çağrılmayan yere görünmezler
Bana kalirsa sen korkuna yenilmissin spiriter kardes
böle bişeye neden kalkıştın anlamadım insanın o varlıklarla ne işi olabilirki merakmıydı acaba dicem ama korkmuşsun iyikide korkmuşşsun musallat olduklarını kolay bırakmaz onlar ıyyy![]()
spiritir birkerede okumayla nasil oluyor onu anlamadim..,benim bildugim once cinlama veya kucuk kulakliklar ara sira tik tik yaparya oyle basliyor ve bayagi bir zaman aliyor..,sanirim sende birseyler var korkudan acik menfez bulmus olabilir.
-------
-------
Spiriter baska bir yazinda, onlari hic gormedim yazisiriz demistin. Bunun olusabilmesi icin onlarin sana hakim olabilmeleri demektir yani trans hali, zaten eger bu oluyorsa istersen konusabilir ve gondwrdikleri frekanslar ilede belli bir sekilde gorebilirsin. Sanirim sen birden fazla bir davet yaptin ve korktugun icin yarida birakdin, boyutlar acildigi icinde oyle kaldi, simdide senin enerjine baski uygulayip trans haline gecip yazisiyorsun. Zaten bazi medyimlar duyar, bazilari gorur duyar, bazilarida seningibi yazisir, veya suda, camda gorusurler.
Konu Budagecer tarafından (20-10-2008 Saat 07:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi