-
Ben Okudum,Sizde Okuyun
Sevgili kardeşlerim,daha önceden yeni bir konu açmıştım,okuyanlar hatırlayacaktır.Kur'anı kerimi anlamak için okuduğumu(türkçesini),surelerin içindeki bazı ayetleri defterime not ettiğimi belkide allah rızası için, bu ayetlerinde okunabileceğinden bahsetmiştim.Ama bazı arkadaşlarım denenmiş duaları okumaknın caha doğru olabileceğini,belkide açılımların bizim için uygun olmadığını cöylayen kardeşlerim olmuştu.Onlarda haklıdırlar tabiyiki...
Şimdi güzel kardeşlerim ben kuranın türkçe mealini sindire sindire anlama gayretindeyim.
Buruc suresindeki 14-15-19.cı ayetleri not etmiştim.Akşam abdest aldım aldım ve bu mubarek ayetleri 1000 kere okudum.Arkasından Allah rızası için 2 rekat namaz kıldım ve akabinde duamıda ettim ve seccadeden kalktım.İnanın güzel kardeşler,öyle bir rahatlama hissi oldu ki bende size anlatamam,pozitif doluydum ve üzerimdeki ağırlık hisside kalktı ü,içim huzur doldu.Ben okudum,sizde okuyabilirsiniz isterseniz.
Buruc suresi=14-15-16.cı ayetler sayfa 590
14.cü ayet=Ve hüvelğafürülvedudü
15.ci ayet= Zül'arşilmeciydü
16.cı ayet= Fa'alün lima yüriydü.
Anlamları=O bağışlalayan ve çok sevendir.Şerefli arşın sahibidir. Dilediği şeyleri mutlaka verendir.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin Yarabbim Amin...
--------------------
Yukarıda 19 demişim ,19 değil doğru olan 14-15ü16.cı ayetler olucak,Aşağıda yazdığım gibi,sevgilerle...
--------------------
Bu arada ikili everjiyide uyguluyorum
--------------------
Bu pozitiflik hala devam ediyor,çok huzurluyum
Konu Mira tarafından (19-08-2009 Saat 09:43 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Mesajlar Birleştirildi
-
Tecrübeli Üye
Buruc suresi=14-15-16.cı ayetler sayfa 590
14.cü ayet=Ve hüvelğafürülvedudü
15.ci ayet= Zül'arşilmeciydü
16.cı ayet= Fa'alün lima yüriydü.
Anlamları=O bağışlalayan ve çok sevendir.Şerefli arşın sahibidir. Dilediği şeyleri mutlaka verendir.
Ne kadar guzel Allah razı olsun paylasımınızdan
Konu Mira tarafından (19-08-2009 Saat 09:43 ) değiştirilmiştir.
-
Allah razı olsun Allah dualarımızı kabul etsin.Amin.
-