-
benım bu yasadıgım nedir ???
arkadaşlar bu anlatacağım şeyi en son mirac kandili gecesi yaşadım daha önce de defalarca ben ve aile fertlerimden bazılarımızın yaşadığı birşeydir size kısaca şöyle anlatayım akşam yatarken herhangi bir şekide asla ve asla ellerime yakmadığım halde sabah uyandığım zaman ellerime yakılan kına! benim gibi bu durumu yaşamış kimse varmı içinizde veya bu ne anlama geliyor lütfen biri bana yardım etsin açıklasın şimdiden teşekkür ederim
-
İlk defa duydum bak bunu aile fertlerinden biri sana şaka falan yapmadığına eminmisin?
-
daha önce siteye açılmış kına konusu var. pek çok kişinin başına gelmiş ve sebebi konusnda herkesin ayrı bir fikri vardı sanırım o bölümü incelersen biraz yardımcı olabilir işallah hayırdır diyelim hayır olsun
-
bu konuyla ilgili daha önce konu açılmıştı canım.senin gibi böyle kınalanma olayını yaşayanlar varmış.araştır forumda bulursun.
-
-YASAKLI-
Ben bir arkadas taniyorum...benim msnimde..Kendisi atheist idi , bir gece ellerine kina yakiliyor...Ayni senin gibi böylece Imana geliyor 
Derlerki Melekler yakarmis...Yani güzellige , iyiliklere isaret...Bence Sükret
-
kına olduğu kilinik raporla kanıtlanmışmı büyük ihtimalle deride olan bir hastalık veya vucudun bir bozukluğudur bir bilgin varmı kesin kınamı
-
iyide kardeşim benim ateist olma gibi bir durumum söz konusu değil elhamdurullah müslümanım . benim aklımı kurcalayan bunun neden ve nasıl gerçekleştiği
--------------------
sorunu cevabı şöyle evet kesinlikle kına çünkü renk ve kokusu tamamen kına kokusu ve rengi.
Konu rojin tarafından (03-08-2008 Saat 19:35 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
-
arkadaşların dediği doğru yani bununla ilgili konu açılmıştı ve ben cvp yasdığımı hatırlıyorum kına olayıda var ve ben merakla anneme sormuştum orda yazdığımın aynısı bu eskiden köylerde çok olurmuş bu cinler yaparmış ama annemin dediğine göre sağ isa iyi sol ise kötüymüş ama anlamını kimse bilmiyo bence burada böyle cvp arayacağına aynı konu açılan yere geç daha net bilgi alırsın yani buraya aynı şeyler yazılacak değişen bişey yok yalnış anlama
-
evet bende duymuştum bunu ve 3 harflilerin yaptığınıda duymuştum bence bi okuyun üfleyin yada gerçekten bilgisi olan birinden bilgi alın ve bu yazılanlardanda korkmayın allahım dermansız dert vermezmiş iice bi öğrenin ve kurtulun bu olaydan
-
açıklamasız bedene yada ruha nomalde hiç bişe yapılmaz mutlaka o gece eger böle bişy olduysa sen bi rüya biri yada birşey görmüşsündür tekrar düşün