arkadaşım bende var arapça ve gerçeği davet esasını bilen insanların azlığından dolayı yayınlamayı düşünmüyorum kimsenin vebalini çekemem doğru çok çok güçlüdür bilen şah olur bilmeyense deli
arkadaşlar berhetiye hz.süleyman ın tahtını çevreleyen yazılar butünü deniliyor azimeti hakkınd çok kuvvetli oldugu söyleniyor ama bu berhetiye dua sının tam ve dogru bir şekilde olanını hiç göremedik ancak bu tip dualar çok eski elyazması kitaplarda belki buluna bilir
arkadaşım bende var arapça ve gerçeği davet esasını bilen insanların azlığından dolayı yayınlamayı düşünmüyorum kimsenin vebalini çekemem doğru çok çok güçlüdür bilen şah olur bilmeyense deli
arapca yazınca gercekmi oluyor bendede dede yadigarı kitaplar var cogu eksik bilgi vermiş ve bu işi bilen nededegimi tamamlar demiş üstad yaaaaaa
arapça kaynak ilk el olanı onu önce osmanlıca sonra tükçeye çeviriyorlar ve her çeviren vebal altına girmemek için değiştiriyor veya kısaltıyor bu arapça geyiği bu yüzden ilk kaynak önemli çeviriler yanlış olabiliyor türkçe deyince sanki türk düşmanı gibi algılanıyor hayır maksat ilk kaynağa sahih olana ulaşmak 500 sene önce çıkan bir kitap günümüze gelene kadar nerelerden geçiyor bunu fransızcasıda aynı almancası türkçeside ikincisi bazı kelimelerin telafuzu türkçeyle farklı
--------------------
o kişi vebal altına girmek istemiyor bu kadar açık
Konu aresxxx tarafından (08-01-2008 Saat 17:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
işte sorun bu degişimleri yasayan kitablardan ve eksik verilen tariflerden dogruyu bulmakta mesele burda canım bunu tartısıyoruz ve buda demekki her yazılan dogru degil her yapılan olmaz tek dogru kitab var oda KURAN
aynen değişmeyen ve değiştirilemeyen sadece o diğerleri hikaye kitabı gibi hepsi değişik
yellowroza'ya katılıyorum bence haklı bu kitaplar günümüze geliceye kadar birsürü değişimden geçer neyin doğru olduğunu sadece salih kişiler bilebilir
Çok güzel demişin kardeş. Eline sağlık...
AN.SMX.
Altın Ne Oluyor, Can Ne Oluyor, Inci Mercan Da Nedir?
Bir Sevgiye Harcanmadıktan Bir Sevgiliye Feda Edilmedikten Sonra.
Mevlana (RA)
arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ediyorum, anladığım en basitçe şekilde bu dua "cin çağırmakla" alakalı diebilirim herhalde , ve buda hiç girişmeyeceğim bir iş zaten, tekrar sağolun.Sevgilerrr...