Uğraştığınıza değmiş çok güzel bi paylaşım emeğine gönülden teşekkür ederim izlenmeli...
İnsanların zihnini meşgul etmek için deniyo gercekten de öle akıl oyunlarının çözüldüğü uyanmalı artık denen bir paylaşım tekrar tşklr...
arkadaşlar bu videoyu bi yerde görmüştüm zeitgeist belgeselininin bi bölümü belgeselin özellikle bu 15 dakikalık kesiti sadece bi sitede vardı ama bulamıyodum bi türlü inanırmısınız inat ettim bulucam diye ay beş saattir uğraşıyorum en sonunda buldum izleyin bari uğraştığıma değsin alt yazı ama gerçekten çok güzel bi belgesel vaktiniz boşa gitmicek yani emin olun özellikle sonlara doğru iyice ilginçleşiyo film neyse benim söylememe gerk yok bu kadar aradığıma değermi siz kara verin olurmu?
VİDEO LİNKİ:http://www.dailymotion.com/video/x8q...lani-wwwd_news
Konu KUM SAATİ tarafından (04-09-2009 Saat 10:09 ) değiştirilmiştir.
Uğraştığınıza değmiş çok güzel bi paylaşım emeğine gönülden teşekkür ederim izlenmeli...
İnsanların zihnini meşgul etmek için deniyo gercekten de öle akıl oyunlarının çözüldüğü uyanmalı artık denen bir paylaşım tekrar tşklr...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Çığlığın da Sessizliğim Hüküm Sürer...
paylaşım için teşekkürler
gercekten cok guzel bı vıdeoydu bırseyler yapmamız lazım ama ne gercektenten bırseyler yapmamız lazım gıttıkce kolelestırılıoruz..
Böl ve parçala
evet paralo bu gerçektende.
İnsanları cahil zannediyorlar ama çoğu halkımız artık bilinçli ben bunu çevremde dahi görebiliyorum.
Irak, İran ve sonra Suriyede bilin bakalım sonra nereye gelicekler. Elbetteki Bütün dogal güzelliklerin ve madenlerin oldugu Türkiye'me. Biz mademlerimizi çıkaramıyoruz alın siz çıkarın dicez. Belkide diyemeden göremeden çoktan kurşunlanıp göçmüş olucaz bu alemden. Soykırım henüz bitmedi halka halka büyüyor. Bu ikiz kulelerin yıkımı ile başka bir belgesel izlemiştim ve içim ürpermişti. Hep müslüman ülkelere saldırıyorsunuz Rabbim buna izin vermesin. Bizimde birlik olmamız lazım, Filistine ateş yagarken arap ülkeleri seslerini çıkartamadı, bi kafalarını çıkarıp ne oluyor diye bakamadılar bile ya . Türkiye den okadar yardım gitti sesimizi duyurmaya çalıştık ama tek başına olmuyor işte.
Şuda var ki gençlerin biliçlenmesi istemiyolar ve çok zeki olanları hemen kendi bünyelerine alıyorlar. Gelip bizimle çalışın şu imkanlar şu şartlar diye. Bizi kullanmalarına izin vermemeliyiz. Hadi ben bi 30 sene bilemedin 40 sene daha yaşarım ya benim evlatlarım torunlarım onların gelecegi ne olucak Sahip çıkalım müslüman kardeşlerimize..
çok haklısın ama sölediğin zaman herkes ben ne yapabilirimki diyo ben bunu değiştiremem diyo doğru tek başımıza değiştiremeyiz fakat toplum olarak bilinçlenirsek ama sözde diil gerçek anlamda bilinçlenirsek ve bunu herkes hayatına tatbik etmeye uğraşırsa bi çok şey değişecektir..en basitinden avrupa özentiliğini bırakmalıyız bence bügün kıyafetlerimizde yememizde içmemizde saç kesimimizde bile onları taklitediyoruz tamam güzel olanları faydalı olanları alalım ama bence bu kadarıda fazla bu gün izmir yada ist sokaklarında özellikle hipap tarzı giyinen amerikalılar gibi konuşmaya çalışan geçleri görüyorumda üzülüyorum gerçekten.. bir hadis:KİMİN GİBİ OLMAYA ÇALIŞIRSAN ONLARDAN SAYILIRSIN VE KIYAMET GÜNÜ ONLARLA HAŞROLURSUN
bana göre adalet uygarlık çağdaşlık islamı gerçek alamda yaşayan bir toplumun temel özelliklerindendir..biz napıyoruz çağdaşlıgı adaleti uygarlıgı batıda arıyoruz onlardan öğrenmeye çalışıyoruz yazı bize...
Kesinlikle haklısın bende bunu çok düşünürüm neden bu kadar özentiyiz? neden kendi kültürümüzü gelenek göreneklerimizi hiç sayılırda cadılar bayramın da partiler verilir oysa bizim bayramlarımız var günden güne değerini yitiren gençlerimiz dini bayramlarda ziyarete gitmemek için ellerinden geleni yapıyorlar fakat bi paskalya bayramı için yurt dışına çıkıyorlar ...Yazık kendimize gelmeliyiz..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Çığlığın da Sessizliğim Hüküm Sürer...