-
bir dilegin gerceklesmesi icin
yeni dogan ayın ilk gününde,dileginizi temiz bir kagıt üstüne yazın ve yeni,beyaz,adak mumu yakın.Mumdan baska hiç bir ısık yanmaması gerek.10 dakikaya kadar,mumun ısıgından zevk alın ve dileginizin gerceklestigini hayal edin.sonra söyle mırıldanın
'bu gece uyurken,ruhani ask ve ısıgının ilahi gücü,benim dilegimi versin'
dileginizi düsünürken,kagıdı,mum alevinde yakın.Mum kendiliginden sönsün.büyüyü,12 gece aynı saatte tekrarlayın.bir aksam aksatırsanız eger,yapmaya yeniden baslayın.
recinal sekoot
-
Tecrübeli Üye
teşekkürler canım........hiç bir dua okumıcakmıyız,beyaz adak mumu normal beyaz mum değilmi veya incecik beyaz uzun mumlar var onlardan mı,kağıdı mumda yakıcağız ve mum sonuna kadar yanıcak dimi ertesi gece başka mum alıcaz inşallah doğru anlamışımdır
Başlı başına bir dünyadır aşk ya tam ortasındasındır merkezinde yada dışındasındır hasretinde...
-
Adak mumu dedikleri beyaz uzun olanlardır heralde benimde bu konuda bilgim yok
herhangi bir dua okunmuyor.ve dilegini düsünürken yakıcaksın.muma kendin etki etmeden kendi kendiligine sönecek.yadımcı olabilmişimdir insallah
-
Tecrübeli Üye
sağol canım mum kendiliğinden sönücek ya mum sonuna gelmeden bitmeden sönerse mumu bitirmemiz gerekmiyor mu mum sonuna geldiğinde zaten kendiliğinden sönücektir.....yani 12 gece yapıcaz 12 tane mum eder saat 12 den sonra yapıcaz dimi........çok soru sordum kusura bakma lütfen
Başlı başına bir dünyadır aşk ya tam ortasındasındır merkezinde yada dışındasındır hasretinde...
-
gece herangi bir saat olması yeterli.önemli olan ertesi günlerde de aynı saatte yapmak.mum kendisi söner sonuna gelince zaten.ayrıca ne kusuru önemli degil
-
Paylaşımın için çok teşekkürler...
En uygun zamanda yapacağım bunu 
Ayrıca bu recinal sekoot isimli kitabı e book olarak bulabileceğim bi yer varmı yaaa
-
e book olarak bilmiyorum var mıdır? arastırmadım