+ Konuyu Cevapla
Toplam 3 Sayfadan 1. Sayfa
1 2 3 SonuncuSonuncu
Toplam 24 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Bir gizli ilimler kitabindan alinti

İtibar Puanı
    25

Bir gizli ilimler kitabindan alinti

Şemsül Maarif
    Cin nasıl çağırılır,cin çağırmak için okunacak dualar.Cinler geldiğinde yapılması gerekenler,cinlere söylenecek özel sözler.
    Cin çağırma yöntemi.
    İmanlı bir kimse imanlı müslüman cinlerden bazılarıyla tanışıp konuşmak isterse ve işini şahsi ihtiyaçlarını onlar vasıtasıyla elde etmek isterse boy abdesti almalı yıkanmış en temiz elbiselerini giymeli çarşamba gününden başlayarak
    oruç tutmalı dördüncü cumartesi gününe kadar oruca devam etmeli her gün Yasin,Dühan,Tenzil,Secde ve Tebarekel-llezi bi yedihil Mülk surelerini birer defa İhlas suresini ise günde bin defa okumalıdır.Cumartesi günü ikindi vakti saat 10.00 'da insanlardan uzak temiz bir yere çekilmeli yedi parça kağıt alarak birinci kağıda Müminun suresi 81.ci ayeti,ikinci kağıda Bakara suresi118.ci ayeti üçüncü kağıda Bakara suresi137.ci ayeti dördüncü kağıda Rum Suresinin 25.ci ayetini beşinci kağıda Yasin Suresinin51.ci ayetini altıncı kağıda Zümer Suresinin68.ci ayetini Son yedinci kağıda Maaric Suresinin43.cü Ayetini yazmalıdır.Bu kağıtlar huni şeklinde kıvrılıp uçlarından iplerle bağlanmalı başka bir iple de hepsi beraber boyna bir kolye gerdanlık gibi asılmalıdır.
    Daha sonra dört rekat namaz kılmalı ilk rekatta Fatiha ve Yasin Suresini ikinci rekatta Dühan Suresini üçüncü rekatta Fatiha ve Secde Suresini dördüncü rekatta Tebarekel Mülk suresini okumalı her secdenin sonunda bu duayı okumalı,
    SÜBHANE MEN LEBİSEL İZZÜ,SÜPHANE MEN TEATTAFA BİLHAMDİ VE TEKERREME BİHİ,SÜPHANE MEN AHSA KÜLLÜ ŞEY İN Bİ İLMİHİ,SÜPHANE MEN LA YENBAĞİ ETTESBİH İLLA LEHÜ,SÜPHANE MEN İZA ERADE ŞEY EN YEKULÜ LEHÜ KÜNFE YEKÜN,SÜPHANE ZİL MENNİ VEL FADLİ VE-NNİAMİ,SÜPHANE ZİL ALEMİ VEL İLMİ,SÜPHANE Zİ-TTULİ VEL FADLİ,SÜPHANE ZİL ARŞİ VEL LEVHİ VEL KAMERİ VENNURİ,ALLAHÜMME İNNİ ES ELÜKE Bİ MEAKEDİL İZZİ MİN ARŞİKE VE MÜNTEHA -RRAHMETİ,MİN KİTABİKE VE ES ELÜKE Bİ İSMİKEL AZİMİL AZAMİ VE Bİ VECHİKEL KERİMİL EKREMİ VE Bİ KELİMATÜKE-TTAMMETİ EN TÜSAHHİR LİYE AVNEN MİN SULEHAİL CİNNİ YAİNUNİ ALA MA ÜRİDÜ MİN HAVAİCÜ-DDÜNYA
    Selam verdikten hemen sonra bu dua tekrar okunur hemen karşınıza ileri gelen cinlerden yedi kişi çıkacaktır onlardan
    korkmadan selamlarını alın,yazdığınız birinci kağıttaki ayeti okuyun ve bu yazının sahibi kimdir diye sorun içlerinden biri benim diyecektir.adını sorun birinci kağıda o cinin adını yazın cinden adı yazılı kağıdı mührüyle mühürlemesini isteyin.Mühürledikten sonra ikinci ve diğer yazılı kağıtlar için aynı işlemleri uygulayın.sonra onlara dönerek bu kağıtta yazlı adlar üzerine yemin ederimki ne zaman sizlerden bir ihtiyacım olsa sizleri çağıracağım o zaman gelmenizi isterim dedikten sonra Allah sizleri mübarek kılsın haydi gidiniz demelidir,cinler gittikten sonra kağıtlar temiz ve yüksek bir yere konur .Ne zaman cinlerden yardım istense adlarıyla çağrılır hemen gelirler.Her zaman bir rızık talebinde veya bir hazineyi bulmak için veya başka bir isteğiniz için çağırmanızla gelirler ve isteğinizi yerine getirirler.
    Konu kavranhan52 tarafından (18-12-2008 Saat 14:33 ) değiştirilmiştir.

stardust - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İtibar Puanı
    18
    Gozunuzu seveyim arkadaslar bu isler bu kadar kolay degil. Denemenizi tavsiye etmiyorum. Cinler gel deyince geliyorlar da git deyince gitmiyorlar. Bir cok arkadas bu dertle ugrasiyor hem de cagirmadigi halde gelip musallat olanlarla. Herseyden once arapca bilmek gerek, ne dediler ne kagit verdiler?Ne yaziyor? Asik olanlar oluyor, kalanlar oluyor, hayati zehir edenler oluyor. Iyi niyetlisi var kotu niyetlisi var. Kafanize gore ugrasip ondan sonra gelip cinler musallat oldu imdat deyip yardim istemeyin sonra. .
    Devil : Vanity is my favorite Sin.

İtibar Puanı
    25
    bu tip kitaplar yayınlar piyasada bolca var ben burada yazanlarla cinnilerin geleceğine asla itibar etmiyorum yani biri çıkıpta arkadaş ben çağırdım geldi oldu diyen yok ben rastlamadım onun için bu yöntemlerle onlara yanaşmak hatta çağırmak olmaz o yüzden hiç endişelnme

Moon_Sun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İtibar Puanı
    84
    Alıntı stardust Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gozunuzu seveyim arkadaslar bu isler bu kadar kolay degil. Denemenizi tavsiye etmiyorum. Cinler gel deyince geliyorlar da git deyince gitmiyorlar. Bir cok arkadas bu dertle ugrasiyor hem de cagirmadigi halde gelip musallat olanlarla. Herseyden once arapca bilmek gerek, ne dediler ne kagit verdiler?Ne yaziyor? Asik olanlar oluyor, kalanlar oluyor, hayati zehir edenler oluyor. Iyi niyetlisi var kotu niyetlisi var. Kafanize gore ugrasip ondan sonra gelip cinler musallat oldu imdat deyip yardim istemeyin sonra. .
    evet katılıyorum uğraşmayın kardeşim.cin cin deyib kafamizi yediniz be artık zikr de yapamıyorum eskindn esmaları okurken bi şey olmazdı şimdi sabaha kadar zor uyuyorum.içimize kurt düşürdünüz okuyamıyorum artık ilk defa bu sitede okudum ben esma okurken cinler musallat olurmuş diye. niye uğraşıyorsunuz onu anlamıyorum ben neyinize. onlardan gelen hayir Allahdan gelsin. nerden geldim girdim bu siteye okudum bunları ya
    oysa nasil da rahatdım

İtibar Puanı
    25
    zikir çekme esnasında bir takım hayali görüntülerin gelmesi doğaldır zaten zikir çeken yaratıcının koruması altında olduğu için hiç bir varlık ona tesir ve etki edemez ancak siz zikiri cinnilerle irtibat yada başka amaçlar için çekerseniz işte o zaman bir takım enerji dalgaları sizi sadece rahatsız edebilir

Moon_Sun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İtibar Puanı
    84
    evet hayali görüntüler geliyor artık yapamıyorum da.niye onlarla irtibat kurayım ahmak miyim efendim. neyime gerek? sadece zikr okumak istedim hiç bir kötü niyetim yoktu oysaanlamadığım şey niye eskiden okurken olmuyordu da şimdi oluyor? sözüm yalnızca size deyil tüm bu konuyla uğraşanlara. sitede bir laf atarlar kafaları karıştırırlar ondan sonra olan oluyor.ya bu siteden çok gözel dualar öğrendim bilgi edindim ama ayni zamada başıma hiç istemeden bela aldım. ne diyeyim Allah bilsin.

İtibar Puanı
    10
    Cumartesi günü ikindi vakti saat 10.00 'da insanlardan uzak temiz bir yere çekilmeli....
    Ruhani varlıkların saat düzenleri bizimkilerden farklımı ikindi vakti saat 10.00 nasıl oluyor bilen varmı aranızda)

stardust - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İtibar Puanı
    18
    Bence cin cagirmak diye bir sey yok. Onlarla berbaer yasiyoruz zaten ya da kafalarina gore gelip gidiyorlar. Olsa olsa irtibata gecmeye calismak olabilir o da herkes biliyor cinler dalga gecmeyi de sever, insanlari kontrol etmeye. Bir cok cini yonlendirdigini zanneden daha sonra cinin kolesi olmustur.
    --------------------
    Alıntı Moon_Sun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet hayali görüntüler geliyor artık yapamıyorum da.niye onlarla irtibat kurayım ahmak miyim efendim. neyime gerek? sadece zikr okumak istedim hiç bir kötü niyetim yoktu oysaanlamadığım şey niye eskiden okurken olmuyordu da şimdi oluyor? sözüm yalnızca size deyil tüm bu konuyla uğraşanlara. sitede bir laf atarlar kafaları karıştırırlar ondan sonra olan oluyor.ya bu siteden çok gözel dualar öğrendim bilgi edindim ama ayni zamada başıma hiç istemeden bela aldım. ne diyeyim Allah bilsin.
    Sevgili arkadasim,

Esma okursa gelen yada gorduklerin yada gordugunu sandiklarin cin degildir. Her esmanin bir hadimi vardir. Gelse gelse hadimler gelir ki, hadimler sufli degil ulvidir. Yani gercekten geliyor olsalar bile onlar cin degil korkma. Ama esmalar sayisi bilmeden cekilmemeli ben de buna katiliyorum. Bilmeden bazi sifreler yaratabilir bazi kapilar acilabilir kisi bunu kaldiramayacak olsa bile. O yuzden zikir cekerken sayi adetlerine dikkat etmemiz gerekir. Yoksa zikira devam etmeni tavsiye ederim, Yuce Allah'i anmaktan daha guzel ne olabilir?
    Konu stardust tarafından (18-12-2008 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
    Devil : Vanity is my favorite Sin.

İtibar Puanı
    25
    zikir çekme esnasında kişinin niyeti cinniler ise bir şekilde hayali görüntülerle kontak kurma olabilir yani diyelimki evinizin anahtarının yerini kime söylediyseniz o siz yokken evinize girer burda ast olan niyet ve onlara izin vermedir her zikirin birer hadimi (hüddamı)olduğu fikri esasen çokda inandırıcı değildir çünkü bugün her müslüman kardeşim namazlarda olsun veya başka zamanlarda buzikirleri çekmektedir o halde bu hüddamlar neden gelmemektedir ?işin esesı ve özü bu değildir

diledim.oldu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İtibar Puanı
    36
    bu derin bir konu.. bu siteye üye olduğumdan beri dikkati çekiyor. önüne gelen cinlerden bahsediyor, nasıl irtibat kurulur diye okuduklarını yazıyor..

arkadaşım senin o yazdığın şeyler çağırmak için değil. emri altına almak için yapılan bir tertip.. kimseye tavsiye etmem.. aman ha derim.. o varlıklar insan oglunun emrine girmeyi sevmezler, aksine sadece kendilerine ihtiyaç duyulsun diye, insanları avuçlarının içine almayı severler.. madem bunu yazdınız bazı şeyleri araştırmış ve neyin ne olduğunu biliyor olmanız gerekir.. yani, ya tecrübelisiniz yada tecrübe edinmek istiyorsunuz..

haksızmıyım?.. ama bunu buradaki insanlara yansıtmayın lütfen.. buradaki dünya güzeli insanlar sırf bu konular yüzünden dua okumaktan korkuyor..

daha güzel konular açsanızda insanların içi açılsa beraber paylaşarak konuşulsa olmazmı?
    HAYAT GÖKYÜZÜNDEN DÜŞEN BİR DAMLA SU GİBİYMİŞ

+ Konuyu Cevapla