Düşünsene adam trafik kazasında öldü ve cebinde düğümler içinde sütyenkesin sapık derler bu adama
artık imam bile yıkamaz...yada namazdan sonra nasıl bilirdinizde demez...(iyi biliyorduk ama öldükten sonra ne mal oldugunu anladık gibisinden )
Kadının sütyeninden ya da kombinezonundan şerit şeklinde bir parça kumaş ele geçirin. Bu kumaşa dokuz gece boyunca her gece bir düğüm atın ve cebinizde taşıyın, böylece onu da kendinize düğümlemiş olursunuz.
Konu Mira tarafından (13-03-2010 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir.
Düşünsene adam trafik kazasında öldü ve cebinde düğümler içinde sütyenkesin sapık derler bu adama
artık imam bile yıkamaz...yada namazdan sonra nasıl bilirdinizde demez...(iyi biliyorduk ama öldükten sonra ne mal oldugunu anladık gibisinden )
iyi de şerit şeklinde kesip parçayı alıcaz, nerden anlıcaklar ki![]()
Taşırtın negü tuşsa yangluk yazuk,
Munu men yügürdeçi kul men anuk!!
gerçek güzeldir, güzellik gerçek
bence kadın anlar en azından çamaşırını gördügünde...birinin kesmiş oldugunune komik
![]()
iç çamaşırı yada kömbinezonunu elde edebildiği bir kadını adam neden kendine baglamak istesinki![]()
Mısıra Sultan olmak için bazan kuyuya atılmak gerekir...
Nasihat istemeyen Musibete hazır olsun
adam zaten sütyeni ele almış gerisini napsın kardeş.valla bravo.
tamamen saçma bunu dneyen akıllı varmı
arkadaşlar bana yardımcı olacak biri varmı.sevaptır.birine yüreğimi verdim. geride alamıyorum.onuda ailesi vermiyo.ya bu dertten kara sevdadan öleceğim yada kavuşacagım.ğünaha girmeden yapılacak bişey varsa cvp verin. yoksa reisi cumhura kadar yolu var.inanın kalbim sıkışıyo artık.bu sevda beni götürecek.
siz hepiniz erkekmisiniz