cok ılgınc ve anlamsız...yanı koy basucuna suyu evlenecegını gor..bence kesınlıkle sartlanmayla olur bu..sartlarsın kendını bılınc altında kalan bırseyı gorursun
Nerde okuduğumu unuttum ama...bir tas suyun içine ufak bi tahta parcası atarsanız..mesela kurdan da olur..
ve yatarken başucunuza koyarsanız gecerüyanızda bir sel geliyor ev sizi o selden evlenecegınız kısı kurtarıyor diye okumuştum..denedim..birini gördüm..görduğum kişiyle gönül bağım yoktu hatta şaşırsım..
sonra o kişi bana ummadığım şekile mesaj filan attı am..sonu gelmedi..gelecek gibi de degıldı zaten..benım açımdan..
ben denedim bole gördüm bir daha da denemedim..
siz deneyin belki herkesde farklı tezahür eder
Konu Mira tarafından (13-08-2009 Saat 21:53 ) değiştirilmiştir.
cok ılgınc ve anlamsız...yanı koy basucuna suyu evlenecegını gor..bence kesınlıkle sartlanmayla olur bu..sartlarsın kendını bılınc altında kalan bırseyı gorursun
cennetlik duygularla cehennem oldum kaldım...
bana da garip geldi
anlamsızsa denemezsiniz..zorla bişey denettirilmiyor burda...
ben bir formul biliyorum
deneyenler gördü ben bişi göremedim heralde kimse yok evleneceğim
nisa suresi 23. ayeti okuyosunuz 7 defa
o ayette kimlerle evlenemeyeceğiniz yazıyo onu okuyup kimle evleneceğinizi görüyosunuz
cok ilginc...istihare gibi yapılıyor o zaman..tsk ederim paylaştığın için..duymamıştım
tuhaf bir dua bence seninki tamamen psikolijik..
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
bilinçaltı olabilir![]()
Herşeyin Sırrı Sabırdır! Acıya sabredersin adı "Metanet" olur, İnsanlara sabredersin adı "Hoşgörü" olur, Dileğe sabredersin adı "Dua" olur,Sevgiye sabredersin adı "Aşk" olur.
ilginç ne kadar doğru yada yanlış bilemem ama... bazlama olayı vardı sitede onu yapmıştım o doğru zannedersem ... çünkü rüyamda gördüğüm kişiyi gerçektede gördüm 2 gün önce hastanede aynı doktoru gördüm şaşkınlıkla baktım oda bana durdu baktı nedense...yanına gidip söylemek istedim rüyamda sizi gördüm şimdide karşılaştım diye dedim bu beni piskoloğa yönlendirir en iyisimi sus![]()