bu bende var ama saç yok hacı
Sevilen kimsenin yedi tel saçına …. bu….kez okunur ve saçlar ateşe atılarak yakılır.saçlar tek tek ateşe atılırken her bir tel için…. Denir.
Konu Mira tarafından (17-03-2010 Saat 13:00 ) değiştirilmiştir.
gerçek dost yıldıza benzer... karanlık çökünce ilk yıldızlar gözükür....
bu bende var ama saç yok hacı
"bela geri döndü!, tabi motorlarda"
ben onu bulsam saçlarını yoluk yoluk yapıcam(walla konuyu mecburen dagıtıyorum kımse ıkaz etmesın benı. yoksa gene noktalı yerler neden boş dıye vukuat cıkartırım olmadı aglarım)
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]vademecum
arkadaşım sen saçlarını yoluk yoluk yaparsan seni sevmez zatenayrıca ... yere ne koycaz ki?
Arkadaşar saçını bulamıyorsanız alın size bir formul daha
Sevilen kişinin kullandığı her hangibir eşyası kullanılarak da cezb edilebilir.özellikle giyilen eşyalar daha etkilidir.sevilenin eşyasının üzerine …… duası yazılır sonra ………… yapılır o kişi sana döner ve senden kopamaz
gerçek dost yıldıza benzer... karanlık çökünce ilk yıldızlar gözükür....
ya bız onu komple yaksak kökünden çözüm![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
başlık neyse ona göre yorum yapın herkes elindeki tarifleri çıkartıp ortaya koymasın
Damnant Quod Non İntelligunt
(Anlamadıkları Şeyleri Kınarlar)
Banene ya olmaz ki böyle formülüm güme gitti. Ağlamak istiyorum.
Cehennem Bile Adalet Kadar Aşkın Eseridir...
açık tarif vermek yasak tam tarif vermek isterseniz doğu ezoterizmi bölümüne konu açabilirsiniz aksi taktirde uyarı / ceza almanız söz konusudur.bknz forum kuralları.konuyu dağıtmadan devam edelim lütfen.
Sil gözünün yalnızlıklarını...
O an fısılda duvarlara adımı.
Bin bıçak var sırtımda,
Biniyle de adaşsın...
ayrıyızzzzzzzzz en sevdiği eşyayı nerden bulucazzzz ama..başka bi formül yazz senn..ama başlık açç ...bak kzıyolarrr![]()