honest her gün içimizden geldiği kadarmı okuyoruz yoksa sayısı varmı?
Maişet ve kazancın artması için İnşirah suresi hergün okunur.
honest her gün içimizden geldiği kadarmı okuyoruz yoksa sayısı varmı?
Ben nefsimle savaşta Rabbe her tevekkül sunuşumda sen aklıma girip zülüm verdin...işte beni bu savaşta kaybettin...Adalet nerde sormayı bile unuttum..
İnşirah Suresi'nin genel sayısı 40... Dileyen fazla okuyabilir ancak maddi açıdan zengin olmayı isteyenlere Efendimiz Aleyhisselam Vakıa Suresi'ni tavsiye eder. Sabah ve akşam birer kere okunması kafidir. İnşirah Suresi daha çok kalbi genişletme ve nefsi terbiye altına alma gibi etkileri olan bir suredir. Yinede siz bilirsiniz tabi.
* Bir farz, Allah kadar değerlidir. (Hace Yakubi Sani)
* Allah'ım! Senden başka hiçbir şeyi olmayan ben, senden başka her şeyi olanlara acırım. (Confucius)
* Kibir, ayağa bağlanan taş gibidir. Onunla ne yüzülür ne de uçulur. (H. Bayram-ı Veli)
Hımm teşekkür ederim edindirdiğin bilgi için..vakıa suresini biliyorum onun için okunduğunuda aynı zamanda gün içinde kolay okunabilecek şeyleri araştırıyordum![]()
Ben nefsimle savaşta Rabbe her tevekkül sunuşumda sen aklıma girip zülüm verdin...işte beni bu savaşta kaybettin...Adalet nerde sormayı bile unuttum..
saol allah razı olsun ınş
--------------------
solun allah razı ols ınş
Konu menzil gülü tarafından (25-05-2009 Saat 17:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi