paylaşım için sağol incisel ben hergün okuyorum bu duayı
borcu rahat ödeyebilmek için peygamberimizin ögrettiği dualardandır.(s.a.v.)
Allâhümme innî eûzü bike minel hemmi vel hazeni ve eûzü bike minel aczi vel keseli ve eûzü bike minel cübni vel buhli ve eûzü bike min galebetid deyni ve kahrir ricâl.
Anlamı: Ey Allahım,keder ve üzüntüden,acizlik ve tembellikten,korkaklık ve cimrilikten,borcun boynumu büküp beni yenmesinden ve insanların kahrından Sana sıgınırım.
Herşeyin Sırrı Sabırdır! Acıya sabredersin adı "Metanet" olur, İnsanlara sabredersin adı "Hoşgörü" olur, Dileğe sabredersin adı "Dua" olur,Sevgiye sabredersin adı "Aşk" olur.
paylaşım için sağol incisel ben hergün okuyorum bu duayı
sende sagol canandan kardeşim,inşallah borcu olan arkadaşlara faydası olur.
Herşeyin Sırrı Sabırdır! Acıya sabredersin adı "Metanet" olur, İnsanlara sabredersin adı "Hoşgörü" olur, Dileğe sabredersin adı "Dua" olur,Sevgiye sabredersin adı "Aşk" olur.
Arkadaşim peki kaçtane ne zaman okunacak cunku benim böyle bir sikintim var gercekten ödemekte zorlaniyorum ...
gün içerisinde aklına geldikçe sayısız okuyabilirsin..
cok guzel dua gercekten
Yüreğine sağlık canım..Kaydettim.Şu an insanlar çaresizler.Dualarımızı paylaşalım ve ihtiyacı olanlar içinde öğretelim..
Selam ve Dua ile..
cok guzel bır dua ıncısel... allah razı olsun.. allah butun darda kalanlara yardım etsın...
Allah darda kalan herkesin yardımcısı olsun..
amin ağol incisel