size sorum büyü oldugu icinmi halimiz gittikce kötüye gidiyor yoksa kumar haram ordan gelen paradan hayir olmaz misali kötü günlermi geciriyoruz bi yardim etseniz büyü ise nasil bozacagim?
Bak sorunun cevabını kendin veriyorsun zaten !!
merhaba arkadaslar bilmiyorum ailemin yani bizim üzerimizde büyümü var yoksa neden böyle olduk kisaca anlatim
babam 7 senedir kumar oynar ne asiri derecede nede az yani geciniyorduk 3 sene önce is kazasi gecirdi vesaire ve 3 senedir evde dogru düzgün calisamiyor ama yinede geciniyoruz devletin sayesinde (almanyada yasiyoruz) ama evde kaldigi icin daha cok kumar oynamaya basladi ve cogu kisiye borclandi 1bucuk ay önce araba almisdim ama 10gün sonra kaza yapdim araba cöpe gitti biyerde ise baslicakdim cok güzel bir isdi ama kaza yüzünden parmagim kirilmisdi yani nasip olmadi evde annemle kavga cok kavga yapiyorum hele annem babamla kavga yapisini demeye gerek yok evde kiyamet kopuyor
herneyse
annem bundan 3 ay önce bi hocaya telefon acmis hoca demiski büyü olabilirmis üzerimizde 100€ istemis annem vermis hoca bikac dua yazili kagit göndermis ben görmedim kagitlari anneme demis evin yakininda agac varsa oraya koysunmu? assinmi? tam bilmiyorum annem yapmis bi kagidi annem üzerinde tasicakmis ve bir baska dua ile yazili kagidi yatak odanin kapinin üstüne koyun demis annem yapmis
sonra
annem bana anlatti bunlari simdi bilmiorum acaba annem büyümü yapmis oldu? bunu yapdigi icinmi durumumuz gittikce kötüye gidiyor? anneme sordum hocaya sordumu büyümüymüs bu demiski büyü bozan dua oldugu icin büyü degil bu ama sonunda kagitlarida yakmasi gerekmis ve annem yakmis
size sorum büyü oldugu icinmi halimiz gittikce kötüye gidiyor yoksa kumar haram ordan gelen paradan hayir olmaz misali kötü günlermi geciriyoruz bi yardim etseniz büyü ise nasil bozacagim?
Bak sorunun cevabını kendin veriyorsun zaten !!
şahsi görüşüme göre durumunuz size yapılan bir büyüdür. annen bozmak için uğraşmış. belki yanlış kişiye gitmiş ama kanımca annenin yaptığı doğru.
bu büyüyü üzerinizden silmelisiniz.
nasil silecegimi yazarsan cok güzel olur allah razisi icin
Foruma bak büyüden kurtulmak için konular mevcut
http://www.lahuti.com/forum/buyu-ve-...in-dualar-f279
kolay gelsin...
BÜYÜ BOZANLAR GENELDE DERİN HOCALARDIR AMA HİÇBİR DERİN HOCA HİÇBİRŞEY YAKTIRMAZ BENCE BABANI ANNENE YAKMAK İÇİN UĞRAŞMIŞ EVE BAĞLANSIN DİYE sana bir formül vereyim annen babanın alnıdan tek bi sç teli alsın 1000 kere ya şehid okusun allahın izniyle bütün kötü huylarından kurtulur ahlakı güzelleşir ama annen yapacak unutma
saolun peki o sac telini napcak? yani sac telinemi okuyacak yoksa sac telini alip biyeremi koyacak? simdiden tskler
Arkadaşım çok geçmiş olsun. Elbette yaşadığınız olay çok acı ve Allah en kısa zamanda senin ve ailenin başına gelen bu kötü olayları iyiliğe ve güzelliğe çevirsin...
Size tavsiyem; bilmediğiniz hacı hoca müsveddelerine gitmeyin!!! Çünkü bu gibi insanlar tam bir "Umut Taciri"... Üzerine aldıkları paralar ise cabası. Yazdıklarına gelince: Bu gibi insanlar ya okunmuş su verirler, ya da çizik atılmış kağıt verirler -ki bu kağıtları arapça bilen bile okuyamaz-, yazdıkları her ne ise onu da tükenmez kalemle yazarlar katlayıp hatta deriye dikip verirler. İşin doğrusunu bilenler, bu yazıları düzgün bir arapçayla yazarlar; mürekkep olarak ise misk, safran ve hatta altın tozu bile kullanırlar... Büyü dinimizce haram ve yasaktır. Yüce Allah Kur'an da bile bunu yapanlara sonsuz zulmü haber verir. Büyüyü bozmak ise sevaba girer. Bu konuda tekrar dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum... Özellikle hacıyım hocayım diye geçinenlere karşı... Tekrar geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum... Allah yar ve yardımcın olsun!!!
Nakkaşın mührü var taşın üstünde, yazılacak çok şey var şehrim üstüne...
iڪے†∂ηßﺙℓ...
sevgili kardeşim o saç telini saklayın allahın izniyle herşey düzelir size tek tavsiyem hocayım diyen ama bu isme layık olmayan şarlatanlardan uzak durun zaten bir işe para karıştımı aman aman sonuçta allah rızası için olmayan herşey lanetlenmiştir allaha emanet olun saç teline 1000 kere ya şehid okunacak