Kulaginiz çinladigi zaman,peygamberimize salatu selam'dan sonra şöyle demek tavsiye olunur :
"Beni hayirla yâd edeni Allah'ta hayirla ansin."
Dedikodunun isareti ise baska türlüdür..
Bakin sayin Lahuti üyeleri.
Bir kac gündür hep sol kulagim cinliyor. Bu niye oluyor?? Hadimmi?? Dedikodunun isaretimi? Ne isareti??
Selamlar
Cevaplariniza memnun olurum.
Nisay*31
Kulaginiz çinladigi zaman,peygamberimize salatu selam'dan sonra şöyle demek tavsiye olunur :
"Beni hayirla yâd edeni Allah'ta hayirla ansin."
Dedikodunun isareti ise baska türlüdür..
Hz. Peygamber (s.a.s) Ebû Hureyre'den rivayet edilen bir hadislerinde: ".... Ümmetim yetmişüç fırkaya ayrılacak, kurtuluşa eren fırka (Fırka-ı Naciye) dışında kalan yetmiş iki fırka Cehenneme gidecektir", buyurmuşlardır..
yalnız kelimeye bittimcinliyor
cin isim kökü cinlemek fiil
mk_musti ile aynı görüşteyim, kulak sağlığın açısından ilk olarak doktora gitmen daha iyi olur.
söyle söyliyim eğer hüddamın olmasını isteyipde bi kaç dua ettiysen ondan kaynaklanıo olabilir asıl tehlike bu değil sol kulağında olması eğer garip riyalarda görüyosan sol elinin avcuna ayetel kürsiyi oku ve sol kulağına ovuşturtabi bi doktorada görün
gece diş sıkması oluyorsa o yapar bendede var.Kulak burun boğaz doktoruna git
herseyi dini kriterlere sokmayinönce bir doktora git.sendeki büyük ihtimalle saglik sorunu.yani tibbi . kulagina su kacirmissindir belki banyo ederken.kulagina su kacirma temiz tut .önce doktora git.gecmis olsun
![]()