-
Buyu bozmak zararlimidir?
Merhaba, araniza yeni katildim. Forumu butun gun inceledim, ve bazi bilgiler cok yayarli; tesekkur ederim hepinize.
Bir sorum olacak. Kisi ustunde ki buyuyu bozmak icin kac kez girisimde bulunabilirsiniz? Yani sizin buyu bozma girisimlerinizden buyu yapilan kisiye daha da zarar gelir mi?
Yanitlariniz icin simdiden tesekkurler,
Bibi
-
büyüyü bozmak, at gözlüğü takmış, elleri kelepçeli birini kurtarmak gibidir..
ama o büyüyü yapan insan için özellikle de medyuma para ödemişse ikinci bir fatura demektir...
-
Selam Traylor,
O kisiyi kurtarmak isterken, kisiye fiziken veya ruhen daha buyuk zararlar verebilirmiyiz diye sormustum. Mesela buyuyu bozmak icin 2-3 farkli hocaya basvurmussan, her 2-3 de ayri ayri yapilacak islemleri onerdiyse, bu girisimlerden buyu yapilan kisi zarar gorebilirmi. Yani onun halini dahada kotulestirebilirmisiniz. Kas yapmak isterken, goz cikarma misali
-
hocalar daha cok para almak ıcın ısın ıcınden cıkılamaz hale getırebılr tabıkı bazılarını kastedıyorum kendı yapabılır ıstedıgı kadar careye basvursun buyu bozmak ıcın ne kadar cok ıslem yapılırsa bu kötülestırırmı dıye bısey olmaz ...sonucta bı hastalık gıbı bırınde sıfa bulamıyorsa baska bı duada uygulamada sıfa bulur ama hocalara dıkkat...