evet bu ism-i serif büyü ve sihir bozmada cok etkili ben günde 312 tane okuyordum ama tabii suya okunur icilirse daha fazla etkisi olur
slm arkadaslar gercekten hoca hoca kosturan bınlerce ınsan var ben bu ısın en kısa yolunu verıcem denersenız goreceksenız....
5000 kere okunacak 1 bardak suya YA RAKİB CELLE CELALUHU OKU VE SABAH
AKSAM 7 GUN IC ...............![]()
evet bu ism-i serif büyü ve sihir bozmada cok etkili ben günde 312 tane okuyordum ama tabii suya okunur icilirse daha fazla etkisi olur
celle celaluhu her okumada mı en son bıtımde soylenıyor..bır de 5000 kere okuduk bu suyu mu 7 gunde ıcıcez yoksa hergun 5000 mı okuyacagız..sabah aksam ıc kısmını anlamadım...lutfen ayrıntılı anlatır mısınız tskler
Tarkan 111.Bu duayı 5000 kere okuyana kadar kaç kere okudugumu unuturumdaha kestirme yolu yok mu?
sevgili tarkan111,
konuyu belki biraz saptırmış olacağım fakat bir sorum olacak bu mübarek ismi şerif süreli yapılan büyüleri de bozuyormu. üstümüze yapılmış süreli bir rızık bağlama büyüsü varmış süresi dolmadan ne yapsak bozulmuyomuş.. senin bu konuda bir önerin varmı..
tarkan ...bunu buyu var mı yok mu bılmeden okusak bısey olur mu...yanı her ıhtımale karsı...ya varsa dıye..varsa bozulur yoksa koruma mı saglar...ya da ters bı etkı olur mu
ben üzerimde büyü veya sihir olduğunu nasıl anlayacağım.
mesela her güzel işime bir aksilik oluyor ve çok üzülüyorum
Esmaül hüsnadan :
Er-Rakîbu : Dâima görüp kontrol eden,her şeyi gözetleyendir..
Yalnız ortasındaki "k" harfi ,aslında arapçadaki "Gaf" dır, ona göre okuyun.
Büyü olsun veya olmasın okunmasında hiçbir zarar yoktur,tam aksine..