-
Büyü müdür?
Bende bir konuda bilgileriniz almak istiyorum.Yaklasık 10 yıl önce yakın bir akrabamızın bize yaptıgı ziyaret sırasında affedersiniz tuvaletimizin üst kısmındaki borulardan bayan elbisesine de gömlege de benzeyen bir kağıt annem buldu.Bu kagıt sade bir kagıt degildi,kuran - kerim sayfasına benziyordu.Yanlız elle kesilmisti makasla degil.Anemde bunu akarsuya attı.Ogünden beri işlerimiz hiç rast gitmez,cok sevildigimiz halde bize duyulan sevgi azaldı nedensiz bir şekilde.Merak ediyorum bu büyümüdür? Büyüyse ne büyüsü olabilir ve nasıl bozulur?
yardımlarınız için teşekkür ederim.
-
Kesin büyü amaciyla yapilan birsey!
Onu keske sirkede biraz bekletip ondan sonra akarsuya atsaydiniz....sirke büyüyü bozar.....kötü amacla yapilan büyü sadece akarsuya atilip bozulacagini sanmiyorum.....yada arapca anliyan birisine götürseydiniz ve okutsaydiniz.....
keske sizin gibi herkes yapilan kagitlari, caputlari bulsada....hersey sanirim daha kolay olurdu...
-
sanırım bayan gömleğine yada elbisesine benzeyen kağıt ambalaj kağıtıydı..eskilerden pastahanelerde olan karışık desenli kağıt..fakat bunu Kur-an a nasıl benzettiniz üzerinde yazılarmı vardı..
çok tuhaf..neden böyle bir kağıta yazılsın...ki yazılmışta olsa vekf tir..etkisi fazla uzun sürmez..umarım öyle bir şey değildir..
-
O kagıt Kuran-ı Kerim sayfasıydı ,sayfa elle koparılmıstı.Koparılan sayfa hani eski terziler gazete kağıdından kalıplar keserlerdi ya onun gibi daha çok elbise seklinde elle kesilerek şekil verilmisti.Çizme imkanım olsa çizerdim.