bişey söyliyecem zaten müslüman büyü yapmazki tüm büyüler genelde papaz büyüleridir müslümanlıkta büyü günahtır ha iyi niyetli muskalar falan yazdırılır ama büyü yapmaz gerçek müslüman günah olduğunu bilir
arkadaşlar ben müslüman deilim ve büyü yapmak istiorum allaha inanıyorum ama herhangi bi dne mensup deilim bu durumda büyü yapsam olur mu acabaa
bişey söyliyecem zaten müslüman büyü yapmazki tüm büyüler genelde papaz büyüleridir müslümanlıkta büyü günahtır ha iyi niyetli muskalar falan yazdırılır ama büyü yapmaz gerçek müslüman günah olduğunu bilir
ding dang dong
ataistlerinde büyü yöntemleri vardır.kısacası her dinin veya inanışın(ki inanmyorum diyen birinni bile bir inancı vardır.en azından her hangi bir gücün olmadığına inanıyordur)kendine özgü yöntemleri vardır.yani yapablirsiniz.ama yapmanızı asla tavsiye etmem.kısa zamanda hak dine yönelmeniz dileğiyle...
Azim & Sabır
gerçekten çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için ... çokşeyvar bu arada ben ateist deilim ateistler hiç bir varlığın (tanrı ve öbür alemdekiler) var olduğuna inanmaz ben inanıoyrum varlığına ama herhangi bi dine mensup deilim bu din konusunda pekte konuşmak istmeiyorum doğrusu gerçekten çok büyük bi boşluktayım ... yane ben büy yapabilirm teşekkürler gerçekten yha çok güsel bi site burası gerçekten çok hoşuma gidiyor![]()
zaten gerçek müslüman büyü yapmaz......
--------------------
"Sizden biriniz bir kötülük görürse onu eliyle düzeltsin, buna gücü yetmezse diliyle, buna da gücü yetmezse kalbiyle buğz etsin." (Müslim,)
bu hadisi hatırlayarak size birşeyler yazmak istedim.
islamiyetin ne olduğunu bilmediğiniz konu başlığınızdan belli oluyor.bilseydiniz o ibareyi zaten kullanmazdınız.önce islamiyeti öğrenmenizi tavsiye ederim size.RABBİM doğru yolu nasip eder inşALLAH size.gerçek bir müslüman asla ve asla büyü yapmaz...
açıkcası ELHAMDULLAH bir müslüman olarak başlığınız rahatsız etti beni .bizim inancımızı göre büyü haramdır,şirktir.inşALLAH sizde bu yanlış fikrinizden döner ve islamiyeti benimsersiniz.selametle.
Konu filomena tarafından (23-05-2009 Saat 22:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
gerçekten müslümanım diyen biri kesinlikle büyü yapmaz...zaten sizin şu anki buşluktaki durumunuz size bu olumsuz (büyü) ve kötü düşünceleri veriyor.ŞEYTANA UYMAKTAN,NEFSİN KÖTÜ İSTEKLERİNE UYMAKTAN,SANA HAYIRSIZ KULLUKTAN,DOĞRU YOLDAN SAPMAKTAN SANA SIĞINIRIM ALLAHIM...
innaıyorum ki conservede yapmıyacak![]()
ding dang dong
converse kardeşim müslüman olmadığını söylemişsin olabilir. ama allaha inandığınıda söylemişsin bilki hangi dine hangi inanca bağlı olursan ol allaha inanan hiç kimse başkalarına kötülüğü düşünemez. büyü yapmak birilerine zarar vermektir. bence sen allaha olan inancını bir sorgula inancın senin nekadar insani kemalatlar kazanmanı sağlamış.inandığın allah azze ve celle büyünün kötülüğünden bahseder ve yasaklar. hiçbir ilahi din kötülüğü emretmez allaha inanan hiçbir kulda kötülük etmez, ona yakışmaz.saygılarımla
hepnize gerçekten çok teşekkür ederim... içinde bulunduğum boşluktan kurtarmakta hepiniz katkıları çokbüyük allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun ... ben artık müslümanım herkese çok komik gelcek eminim yukarda dinim belli deil bi anda dinimi deiştiriorum... ama uzun zamandır yane yaklaşık 16 sene müslümandım ben zaten ve yaşadığım bazı olaylar beni bu duruma itti... ve artık kararımı gerçekten verdm... hepinize tekrar tekrar gerçekten çok büyük teşşekkürlerimi sunarım ...
Converse arkadaşım sanki biraz alaycı buldum ben tavrını.. Yani dün ben müslüman değilim diyorsun bugün kimse seni teşvik etmeden geri müslüman oldum diyorun.. Ayrıca 16 sene müslümandım diyorsun.. Yaş kaç acaba senin ?
DeRViŞLiK oLSaYDı TaÇ iLe HıRKa
----BiZDe aLıRDıK oTuZa KıRKa----