wodoo nun deişik kullanımları
pratik ve güzel ellerine sağlık
fakat bana biraz eksik gibi geldi
tmm öğelerle temas sağlanır ama sonrası yok
bu iş için ayrılmış ya da özel olarak temizlenmiş bir odanın ışığı karartılır bir sürahi suya pişmiş pirinç dolu bir kap sunak görevi gören bir masanın üstüne yerleştirilir masanın üstünde bir lamba ,tütsüler,bir miktar safran ya da sandal ağaacıyla bir parça sarı boya bulunur
uygulayıcı kapıların ve pencelerin önünde ellerini çırparak kötü ruhlara karşı odayı mühürler kapının önünne hayali bir daire çizer
çamur ve suyla biri kendisin diğeri eve gelcek ruhları temsil eden iki küçük heykel yapar ve bunları bir kç saniye için ateşe tutar .Böylece ateş ,toprak su ve hava öğeleriyle temas sağlanır
alıntıdır
Konu Mira tarafından (Dün Saat 12:42 ) değiştirilmiştir.
rexllena
wodoo nun deişik kullanımları
pratik ve güzel ellerine sağlık
fakat bana biraz eksik gibi geldi
tmm öğelerle temas sağlanır ama sonrası yok
yukarıdaki aşağıdan gelir aşağıdaki yukardan hepsi birdan geldiğinden birlikte birin mucizesini gösterirler
HERMES TRİMEGİSTUS
TABULA SAMARAGDİNA
benim alıntı yaptığım yerde de böyle yazıyordu eksik değil
rexllena
evet ama bu büyünün neye hizmet ettiği anlaşılmıyo
sonu olmadığı için
çağrı büyüsümü defetme büyüsümü kestiremedim
yukarıdaki aşağıdan gelir aşağıdaki yukardan hepsi birdan geldiğinden birlikte birin mucizesini gösterirler
HERMES TRİMEGİSTUS
TABULA SAMARAGDİNA
Arkadaşlar konu dağıtıcı içerikler eklemyelim. KOnumuz büyünün haram olması, yasak olması değil büyücülerin adak ritüelleri. Bu yüzden mesaj silinmiştir. Büyü ile ilgili genel bilgiler bölümünde ayrı bir başlık olarak (ki yığınla konu var zaten bu uyarı hakkında) büyünün zararı ve haram olmasıyla ilgili başlık açabilirsiniz. Konuyu dağıtmadan devam edelim.
Bak.. Bil ki domuzların önüne inciler serilmez,
Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez.
Ne fark eder ki kör insan için, elmas da bir cam da,
Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma.
Mevlana
"Talihsizliklerinizin üzerinde ne kadar durursanız,sizi o kadar daha fazla incitebilir."
"Düşünce hızlı,hafif,devingen,değişken ve akışkan bir enerji şeklidir.Madde gibi daha yoğun şekillerden farklı olarak hemen,bir anda belirir."