| | #1 |
| Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: nerde istersem
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Büyüden korunmanın yolu Bizim tesbitlerimize göre Kur’ân’da iki tür , korunma sağlayan âyetler vardır… Birincisi pasif korunma âyetleridir ki bunlar “Ayetelkürsi”, “kuleuzüler” ve Hasbiyallahu veni’mel vekil ve huve rabbularşıl azim” duasıdır… Bunların 41 veya 100’er defa okunmasıyla kişinin çevresinde cinlerden ve kem nazarlardan (negatif beyin dalgalarından ) gelecek olan etkilere karşı bir koruyucu kalkan oluşur… Ancak bir de CİNLERE karşı aktif savunma sağlayan duâ da vardır ki o da şudur: KORUNMA DUÂSI: RABBİ İNNİ MESSENİYEŞŞEYTANU BİNUSBİN VE AZAB; RABBİ EUZU BİKE MİN HEMEZATİŞŞEYATİYNİ VE EUZU BİKE RABBİ EN YAHDURUN. VE HİFZAN MİN KÜLLİ ŞEYTANİN MARİD. (Sad: 41 / Mü’minuna: 97-98 Saffat: 7) Bu duâ kişinin beyninde cinleri son derece sıkan ve hatta yakan dalgalar yayınlanmasına vesile olur… Böylece de o kişiye musallat olan CİNLER o kişiden uzaklaşmak zorunda kalırlar… |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: izmir-eskişehir Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | paylaşım için teşekkürler
__________________ know thyself... |
| | |
| | #3 |
| Guest
| Buna çok ihtiyacım vardı sağol |
|
| | #4 |
| Guest
| paylasımın ıcın tesekkurler ama bısı aklıma takıldı altta yazdıgın duayı ne zman ve kac kere okumamız gerekıo_? |
|
| Reklamlar |
| | #5 |
| Guest
| kardes beni cok bilmis görmeyin ama kuranda= RABBÜÜÜÜÜ INNNII messenisseytanü diye gecer... ""ü"" ismini ekleyelim lütfen.. cok güzel paylasim,, ellerine saglik |
|
| | #6 |
| Guest
| türkce anlamını cok merak ettim.... |
|
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Selamlar, Arapcada ü harfi yok diye biliyorum. Biz ü ile okursak etkisini kaybetmez mi? Yolunuz acik olsun, HS |
| | |
| | #8 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: hatay Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ben büyülerden korunmak için muska kullanıyorum bi de ardıç katranı ile kapımın eşiğine küçük bir haç çizdim |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Guest
| güzel paylaşım tşk türkce arabca nasıl okursan oku eksik fazla farketmez takdir edecek olan haktır önemli olan niyetlerinizdir |
|
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | |
| | |
| Reklamlar |