Bizde de var aynı sorun yıllar önce annem ve babam için yapılmış ama ben de etkilenmişim, ve maalesef yıllarca çok uğraştık ama olmadı gittiğimiz her hoca aynı şeyleri söyleyip hemen hemen aynı kişiyi tarif ettiler ama ne yazık ki çözüm bulamadı hiç biri elimizi attığımız her şey deyim yerindeyse kuruyor,her şeyde problem yaşıyoruz yıllardır. annem vefat etti 6 ay önce, buna inanmak dahi istemiyorum ama yinede aklıma takılmıyor değil birisine fal baktırmıştım bizi tanımayan biri annemin vefatını tam olarak bilemesede annen şu an sizden ayrı görünüyor dedi ve en kötüsü de ben öldüğünü söylediğimde annenin ölüm nedeni biraz da bu büyüyle bağlantılı demesiydi. aslında ben zaten annemin tedavisi sürecinde sürekli ters giden olaylara takıntılıydım bu kadın iyice kafamı karıştırdı. dahası ise çözüm bulamazsak hepimizin bu sıkıntılarla boğuşarak sırayla annemin akıbetine uğrayacağımızı söylemesi idi, gerçi gaybı yüce yaradandan başkası tabi ki bilmez haşa ama yaşadığımız sıkıntıları maddi manevi bir tek biz biliriz,bir de Rabbim. Aslında en çok ve tek isteğim sağlığım şu anda bu büyünün etkisinin verdiği en çekilmez olay tahammül edilemez baş ağrısı dedim ya yaşayan bilir...
Allah bu durumdaki herkese şifa versin.

LinkBack URL
About LinkBacks
Allah rahmet eylesin kardeşim.
bulması zor hele de yıllar geçmişse.