| | #1 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Büyüden,Muskadan Korunmanın ve Bozmanın En Etkili ve Basit Yöntemi s.a arkadaslar büyüden muskadan korunmanızın yolu önce yaradanımıza inancımıza allahutalaya sıgınmak ve yapmamız gereken tek basit yol dus aldımız veya yıkandımız suya kovaysa kovaya nazar degmesin nazardan korunmak için metal parcası suya atarsak ve muskadan buyuden korunmak içinde kovanın içine bir cay bardagı sirke dökmek yeter ve yediğimiz salatalarda bol sirke kullananlara bişe olmaz _ cok keskindir sirke |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: balta girmemiş amazon ormanlarından:) Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | evett yelloww aynen böle yapalımm salataları bol sirkeli yemeyi unutmayalım ama |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Bir iki baslikta da sirke konusunu okudum burdada ve az once gozume komidinimin ustunde duran sirke kasesi ilisti yani odamda sirke kasesi oldugunu biliyodum XD daaaaa suan kafam calismaya basladi annem nie odama ikidebir sirke kasesi koyuyo ........................ sirke ucuyo annem kokuyo bende hic sormadim nie XS anlasildi. |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | evet sirke kokusu keskindir cinleren ve buyulerden uzak tutar |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 | |
| Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
şu masum sirkeyede bu kadar ağır yükler yüklemeyelim lütfen ![]() Nazar kavramının batıdaki ifadesi, psikokinezidir. Nazar olayında iyi niyet ve yoğuşmaya göre alıcı ile verici uçlardan geçen bir "ark"oluşmaktadır.Gıbta, övünme, imrenme gibi dostça duygular, hatta ebeveynlerin; çocuklarına sevgisi, nazarın küçük dozda uğratma sebebidir. Nazara uğrayan kişi, çok sık esner ve sıkılır. Asıl uğursuz nazar,"haset" duygusundan gelişir. Bu duyguda, düşmanlık, kin ve intikam mevcuttur. Nazarın dozajında bu haset duygusunun şiddeti çok önemlidir. Haset duygusu ne kadar şiddetli olursa,nazarın gücü de o kadar şiddetli olur (Nazarın Bilimsel Yönü, Yankı Dergisi, 5-30 Haziran 1983,sayı 635, s. 52). Gözlerin elektromanyetik ışınlar yolladığı konusu, Sovyetler Birliğinde yoğun bir şekilde araştırılmaktaydı. Yayının dalga boyu yaklaşık % 8 mm.dir. Yani radyo dalgalarıyla enfraruj (kızılötesi) dalgalar arasındadır. Bismillâhi lâ yedurru me'asmihi şey'in fıl'ardı vela fı'ssemâi ve huve's-semiul-alîm" Anlamı: "İsmiyle beraber bulundukça yerde ve gökte hiç bir şeyin zarar veremeyeceği Allah'ın ismiyle (sabaha erdim, akşamladım). O her şeyi işiten ve bilendir" (İbni Mace, Duâ, Bismillâhi tevekkeltü alellâhi lâ havle velâ kuvvete illâ billâh " Manası: "Allah Teâlâ'nın ism-i şerifini zikrederek evimden çıkarım. Ben Allah'a tevekkül ettim, güç ve kuvvet sadece Allah'ın lütuf ve ihsânıyladır" (Tirmizî, Deavât,34).
__________________ Sağım, solum, önüm, arkam kıyamet olmuş Ve ben kıyamdayım.. Kendi cenazeme durdum, er kişi niyetine | |
| | |
| | #6 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bismillâhi tevekkeltü alellâhi lâ havle velâ kuvvete illâ billâh " Manası: "Allah Teâlâ'nın ism-i şerifini zikrederek evimden çıkarım. Ben Allah'a tevekkül ettim, güç ve kuvvet sadece Allah'ın lütuf ve ihsânıyladır" (Tirmizî, Deavât,34). burada manasinda "Allah Teâlâ'nın ism-i şerifini zikrederek evimden çıkarım.ifadesini goremedim. |
| | |
| | #7 | |
Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Ümmü Seleme'nin rivayetine göre Resulullah (s.a.s) evinden çıkarken şöyle derdi: "Allah'ın ismini zikrederek çıkarım. Ben Allah'a tevekkül ettim. Allah'ım hata yapmaktan, yolumu şaşırmaktan, zulmetmekten, zulme uğramaktan, cahillikle başkasına bela olmaktan ve başkasının cahilce davranışıyla karşılaşmaktan sana sığınırım" (Tirmizî, Deavat, 35)
__________________ Sağım, solum, önüm, arkam kıyamet olmuş Ve ben kıyamdayım.. Kendi cenazeme durdum, er kişi niyetine | |
| | |
| | #8 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bizde amin amin deriz |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() ![]() | bizde deriz inşallah
__________________ Sağım, solum, önüm, arkam kıyamet olmuş Ve ben kıyamdayım.. Kendi cenazeme durdum, er kişi niyetine |
| | |
| | #10 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Sözüm MÜSLÜMANIM DİYENLEREDİR...Başkası üzerine alınmasın lütfen... Binbir bahane üretip ,Ense yaparak Ku'an-ı Keriym okumayı öğrenmekten kaçanlar (bahanelerle kimi kandırıyorlar acaba ???) türkçe, latince vs... telaffuz üzere okumaya devam etsinler bakalım. Her okudukça telaffuz ve anlam değişikliklerinden dolayı iblislere geçiş kapıları açıp kendilerinide, ailelerinide açık hedef haline getirdiklerinden haberleri varmıdır acaba ??? mesela ; yukarda verilen duada Bismillâhi lâ yedurru '' lâ yedurru ...'' burdaki asıl okunuş yedurru يَضُرُّ dzad ض harfiyle olmak zorunda ,anlamı ZARAR EDEMEZ, VEREMEZ gibi olur ... Latincede okuyunca D harfiyle orjinalde د dal harfiyle okunmuş olur . Anlamı DÖNMEZ , DEVR ETMEZ gibi bir anlama dönüşür... Düşünün artık, Bu şekilde Kuran , dua vs...okuyanlar belki yüzlerce kelimeyi değiştirip nasıl anlamlar çıkmasına sebeb oluyorlar...? |
| | |
| Reklamlar |