cnm bu dua ne anlama geliyo açıklayabilirmisin
BU duayı
istediğiniz zaman okuyabilirsiniz gündüz vakti ve gece yatmadan önce günde iki defa okuyabilirsiniz canınız ne zman isterse okuyun beyaz yakıp duayı öyle okuyun
Noroni bajihie pasahasa Oiada!
Das tarinuta mireca OL tahila dodasa tolahame caosago Homida.
Das berinu orocahe QUARE.
Micama!
Bial' Oiad.
Aisaro toxa das ivame aai Balatima.
Zodacare od Zodameranu!
Odo cicale Qaa!
Zodoreje.
Lape zodiredo Noco Mada.
Hoathahe I A I D A
Konu Urumhamatahayil tarafından (10-05-2008 Saat 02:55 ) değiştirilmiştir.
cnm bu dua ne anlama geliyo açıklayabilirmisin
yukarıdaki aşağıdan gelir aşağıdaki yukardan hepsi birdan geldiğinden birlikte birin mucizesini gösterirler
HERMES TRİMEGİSTUS
TABULA SAMARAGDİNA
meleklerin yardım acağrıldığı bir dua
bu örneğin nııosa hemen gel demek
goho iad melekğe seslenerek dua etmesini istiyor örneğin
sanırım bunların hiç biri melek değil.melekler insanlara geliyor anlayışı çok çok yanlış bir anlama.urum bu yazdıkların tamamen cinler hitap eden bir çağırma ritüelik duası.kişinin beyninde oluşan çekim alanı yani manyetik alan zaten senin çağırışınla ilk cinlerin boyutu olacak ve onbları kişi çağıracak.asla bir meleğin kişiye gelmesi söz konusu değil.biz ne peygamberiz ne de bir veli kul unutmayalım
beceremiyorsam sensiz yaşamayı ve ölmeyi,şu seni ölümüne seven yüreğime sor beni.Elif,Lâm,Râ
sanırım anlaşma yaptınız cinlerle sen kurban verdireceksin onlarda senin işlerini yapacak =)
Yemin olsun ki, onu satın alanın ahirette hiçbir nasibi olmayacağını açıkça bilmişlerdir. Öz benliklerini sattıkları şey ne kötüdür! Bir bilebilselerdi."Bakara 102"
sence şu yazdığının ve o ayeti kerimenin ne alakası var o yazdıklarımla.o ayetin tamamını yaz oraya.bu ilim benim alanım ben sana yüzlerce ayet yazarım bunu untma lütfen
beceremiyorsam sensiz yaşamayı ve ölmeyi,şu seni ölümüne seven yüreğime sor beni.Elif,Lâm,Râ
shadown na katılıyom bizim gibi nefsi emmareolana melek zor gelir anca gellse gelse şeyni cinler gelir bütün kalbimle shadowna katılıyom
Ya sen ne saçmaliyorsun o iki melek allah emrettiği için yanimizdalar biz istediğimiz için orada değiller ha bu benim alani8m demişsin ben alti yaşindan beri içindeyim o şerefsizlerin ( cinlerin) kendine güveniyorsan bana gel.
Bazi insanlar varki allahi unutmuşlar allahtan başkasindan medet umarlar işde onlarki ebedi cehennemlik olanlardir.
Melek gelecekmiş ya akilli ol gelen cinlerden başkasi değil. Birde utanmadan meydan okluyorsun
teşekkürler urum