| | #1 |
| Üyelik tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cadı videosu (uçan garip bir varlık) |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ya bu gerçek mi?Ne olabilir eğer gerçekse.Çok tırstım ben ya,baksanıza polislerde ifade veriyor. |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() | bilmiyorum bana da garip geldi. Gerçekten ne olduğu belirsiz birşey! İnsanı düşündürtüyor. acaba gerçek mi... |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ya bu gerçek mi cok acayip bsy ne olabilir kı o buralarda da cıkmasın düşer bayılırım valla |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Jan 2007 Bulunduğu yer: trakya Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | enteresan ve bır o kadarda ılgınc ama yanlıs hatılramıysam %4 umuydu % 7 sını mıydı kullanbılırsen suyun ustunde yuruyebılınırmıs tabı duyum bunlar aslı astarı de olmaya bılır |
| | |
| | #6 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Sirius video yu kaldırmış sanırım youtube. Ama düşündüğüm video ise şu ispanya da geçen olabilir? |
| | |
| | #7 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Cadı, vaftiz edilmemiş bir çocuğu öldürüp daha sonra yağından iksir yapıyor ve bu iksirin tesiri ile uçuyordu. Ama bu görüntüler de ki gibi aheste bir uçuş değildi hemen hemen ses hızına yakın uçuyordu. |
| | |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Eskiden Cadılar bu tür iksirler yapıyorlarmış.Tabii günümüzde de vardır ama uçma iksiri yapabilende var mı bundan emin değilim. Cadü-fen (Cadı ilmi) mahiyetinde çok karşık şeyler barındırıyor. Hakikaten girift bir hadise. |
| | |
| | #10 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | baya ilginç baya merak ettim cidden gerçekmi paylaşım için teşekkürler |
| | |
| Reklamlar |