| | #1 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Bursa'da
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Can Havli - Sagopa K. farkimi farkedene farkini öde,farz. bu benim içimin disa vurusu,karamsar tarz arz talep meselesi çektigim bu rapin ceremesi al kalemi yaz bedava denemesi sikinti çivi gibi beynime çakilir herkes bir baSkasini kendinden daha fazla tanir kendini bilmeyen rehber mesafesinde kala kalir ben beni bildim adimi çagir!....(SAGOOOoooo) mikrofonu aç!...ya içimi oksa yada yol bassaç!... cephende mizrak yoksa sopani al kaç!... edebini bozana 1 sarkim 100 kirbaç. hadi kaç , kovalarim , rap saklambaç kiz kaçirani atese werdim , kiz kaç!... etrafin sarildi kiskaç. alismamis dilde durmaz punch!... herkestir kiskanç. kimisine yüzüm sicak,kalbim soguk donuk. bugün saat kaç gibi kalbine girdi en son konuk. bildigim mc'lerin hepsinin tek emeli bir koltuk. eger savasmak istiyorsan Bagdat'a git moruk!'... NAKARAT: can havliyle kaçistim , acimi dindirmem gerekir bana getir ilacimi , kader sanci bana yabanci kirici sonlarin var - iyi baslangici yaptin!... -KOLO- ya Rabbim , bu kadarina da pess ay kalbim sikisiyor girisirim kess rap muallim dedi oku çocuk olmada pess sen sesini kes keserim ben nefess çok fark var ben sen o rap farki var sen ben o güç farki vaR sen K.O isim farki var ben Kolo go Kolo go!liriklerin 3'lü salto 1 combo arkasinda çaldi bando rapçi yapti kanto bu sapkinlik anlari izledigim en kötü son tango yesin seni Nuri Alço ol bir Donny Darko al asini sarmala vur kendini yola bekleyerek gelmez güven insana istemedigin yere çeksene bir perde dönüyorum kentime sükür hür irade doldur saki içeyim bari,arkadasim Nur Yoldas sanki teyyareyle gezer seyyare bu kiz dahi,rapim baki senin tali , hüzün mani söz kallavi , sesin mimli benim demli , içim kinli , kim bilir ki? parçalarina ayirsam seni dönersin hemen moleküle aragazi verse birileri gelirsin katakulliye selamdir anca boynumun borcu beni dinler her devriye tanidigim her erkek kesilir nedense jönprömie ![]() kesinlikle dahi bu kız... |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Sago Kaf Kef ,Kasvaa emeğine sağlık |
| | |
| Reklamlar |