| | #11 |
| Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | canınızın gerçekten yanmış olmasına dikkat edin diyorum..küçük kızgınlıklar,hırslar yada affetme ihtimali olan kişiler var.böyle uygulamalar isteyen çok kişi var çevremde ve zor durumda kalıyorum çoğu zaman,yardım edeyim derken kişileri felakete sürükleyen kişi olmaktan korkmuşumdur hep..iyice düşünülmesi gerekiyor..dikkat diyorum.. |
| | |
| | #12 |
| Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: boyut içinde boyuttan,belki şuan yanınızda
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | sanırım bu işlerle uğraşıyorsun
__________________ En büyük ihanet,sırları ifşa etmektir!sırrı ifşa eden,cezasını,"sır"lardan uzak yaşamakla öder!."sır"lan ki sır tutasın!.sırların açılmasını istiyorsanız,"sır"saklamasını öğreniniz. |
| | |
| Reklamlar |
| | #13 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Eğer canınız gerçekten haketmediğiniz halde çok yanmışsa sadece Allah'a sığının ve ona havale edin herşeyi.Gerçekten zamanı geldiğinde gösteriyor size herşeyi..Kötülükler karşılıksız kalmıyor.. |
| | |
| | #14 | |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
agzı dar bır sıseye | |
| | |
| | #15 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ya allah aşkına hala büyülere takılmış haldeyiz biz asla cehaletten kurtulamıycaz yapmayın ya ne kadar canınız yanarsa yansın bunu başkasını sıkıntıya sokarakmı geçiricez bunu aklı alan varmı biri senin canını yaktı diye sıkıntı büyüsü yap moralin düzelsin yok bçyle bişey unutmayalım bazen büyüler ters teper sonra bırakın bunun vebalini taşımayı kendinizde kurtulamazsınız böyle şeyleri yazmayın buraya bence bir çok arkadaşında dediği gibi art niyetli insan çok masum insanların veballerini almayın tabiki hayat sizin kimin günahı kimin sevabı bizi ilgilendirmez ama gerekli gereksiz insanların canı yanmasın bence bırakın sizin canınız yandıysa bunu size yapanın canınıda allah yaksın siz değil kul nedirki ecri ne olsun yapmayın böyle şeyler........ |
| | |
| | #16 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ne yaparsanız o size geri döner, enerji açıkta kalmaz, kötülük edersen kötülük döner, allahın adaleti varken büyüyle uğraşmak çok saçma |
| | |
| Reklamlar |
| | #17 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | arkadaşlar bu çok kötü bi büyüymüş gerçekten bence böyle şeyleri paylaşmak doğru değil ben büyünün her türlüsüne karşıyım ama bu çok bam başka affedilir gibi değil diğerleri en azından daha masum |
| | |
| | #18 |
| Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Buyu tarifi eksik isabet olmus elbette malzemelrin miktari ve okunacak dua da yazilsaydi cok kisinin vebalini alacakdiniz .
__________________ COK BILEN COK YANILIR !! |
| | |
| | #19 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Arkadaşlar faydasız ilimden Allah sığınalım. bi büyü tarifi verilmiş. şimdi biri bunu uygulasa bence anlatana da vebal. yaptığınız kötülüğün arkasından bir iyilik yapın ki o kötülüğü silsin. bu tertibi veren arkadaş! bence bir de dua yada salavat tertibi vermelisin. |
| | |
| | #20 | |
| Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
mahallede onu uyaran yaşlılarada diyorki ben bunları yapıyorum ama dinimizin gereklerini yapıp kendimi affettiriyorum... sence bunun dinimizde yeri varmı???? büyü konusuna gelince bu bir seçim değil öncede söyledim kimseye yapın demedim ve büyüyüde önüne gelen yapmaz bu belli birikimin ve bilginin sonucunda yapılabilir....salavat konusunada gelince kimse benim dememle salavat çekmez herhalde herkes biliyordur diymi??* | |
| | |
| Reklamlar |