| | #1 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Cani Yananlara... AŞAĞIDAKİ Bİ STEDEN BULDUM ARKADAŞLAR DENEMEDİM AMA Bİ GÜN DENEMEK ZORUNDA KALMAYIZ... Keder ve Üzüntü verme Büyüsü bir kişiye keder üzüntü sıkıntı vs.. vermek istenilirse bir şişe üzerine mürekkeple insan resmi çizilir resmin üzerine işlem yapılacak kişinin adı ve anne adı yazılır daha sonra şişeye biraz su biraz kükürt karabiber ve zeytinyağı konularak şişe ateşin yanında tutulur şişe ateşin yanında durduğu sürece işlem yapılan kişi üzüntü sıkıntı hallerinden kurtulamaz kişi üzerindeki etkinin kaldırılması için şişe ateşten uzaklaştırılıp soğuk suya konulur... |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Sevgili hopeless sanırım bu büyülerin kaynağı ikimizdede aynı Cemal ANADOL tanırmısın ? |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Hayir Onu Bilmiyorum Belki Benim Aldiğimyerin Kaynaği Odur.. |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: Almanya Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | slm arkadaslar. ya bu "kükürt karabiber" ne oluyor acaba? |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Inan Bende Bilmiyorum Bilen Arkadaşlar Bizi Aydinlatirsa Sevinirim..
__________________ Kaybetmenin keyfini yaşıyorum Tutunamama özgürlüğü bu Hayat farkındamısın, anlıyormusun durumu Beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu |
| | |
| | #6 | |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | katiliyorum size cok haklisiniz zaten burda coguda büyüden sikayetci cinden sikayetci birde böyle anlayan anlamayan bilincsiz yapilainca allah korusun neler olmaya bilir kime bunu vebali .
__________________ DERVISLIK OLSA IDI TAC ILE HIRKA; BIZDE ALIRDIK OTUZA KIRKA: |
| | |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ben yapın demedim zaten sadece bi alıntıydı yapmaya niyeti olan zaten heryerden arar bulur....sadece bi paylaşımdı ayrıca her aklına esen büyü yapamaz bunuda biliyor olmalısınız büyü yapmayı bilendede bunun envai çeşidi mevcuttur zaten... not:vebal konusuda benim sorunum ona allah karar verir
__________________ Kaybetmenin keyfini yaşıyorum Tutunamama özgürlüğü bu Hayat farkındamısın, anlıyormusun durumu Beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: dünyada biyerlerde Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bende aynı fikirdeyim lütfen önemle rica ediyorum canı yanan çok insan...ne oluyoruz ya...hani MEVLAMın adaleti .herkez adalet dağıtıyor...ve şu zamanda sırf denemek için masum bir insanın canı yanarsa vebalini nasıl veririz..düşünün hiç tanımaığın bir şahıs senden hesap sorarsa bunun için ne cevap verecen?tamam kardeşim bencede tutmaz ya tutarsa..halimiz nice olur huzuru mahşerde...tamam insan isteğinde herşeyi bulur..bırak o bulsun...en güzel hal ve ahval dua üzre bulunmak................. |
| | |
| | #10 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Şayet bu şişe ateşe temas etirilirse veya atılırsa karşı taraf değil siz zarar görürsünüz. Zira büyüyü icra ederken efendi cinler tarafından şişeye köle bir cin hapsedilir ve bu köle cinin yakınları ona zarar gelmesin diye hedefteki büyü maduruna mecburen eziyet eder.. Şişe ateşe atılırsa felaket olur sizin için. Dkkat edin!!! Konu elacayib tarafından (20-06-2008 Saat 08:12 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Reklamlar |