Sevgili hopeless sanırım bu büyülerin kaynağı ikimizdede aynı
Cemal ANADOL tanırmısın ?
AŞAĞIDAKİ Bİ STEDEN BULDUM ARKADAŞLAR DENEMEDİM AMA Bİ GÜN
DENEMEK ZORUNDA KALMAYIZ...
Keder ve Üzüntü verme Büyüsü
bir kişiye keder üzüntü sıkıntı vs.. vermek istenilirse bir şişe üzerine mürekkeple insan resmi çizilir resmin üzerine işlem yapılacak kişinin adı ve anne adı yazılır daha sonra şişeye biraz su biraz kükürt karabiber ve zeytinyağı konularak şişe ateşin yanında tutulur şişe ateşin yanında durduğu sürece işlem yapılan kişi üzüntü sıkıntı hallerinden kurtulamaz kişi üzerindeki etkinin kaldırılması için şişe ateşten uzaklaştırılıp soğuk suya konulur...
Sevgili hopeless sanırım bu büyülerin kaynağı ikimizdede aynı
Cemal ANADOL tanırmısın ?
Hayir Onu Bilmiyorum Belki Benim Aldiğimyerin Kaynaği Odur..
slm arkadaslar. ya bu "kükürt karabiber" ne oluyor acaba?
Inan Bende Bilmiyorum Bilen Arkadaşlar Bizi Aydinlatirsa Sevinirim..
Kaybetmenin keyfini yaşıyorum
Tutunamama özgürlüğü bu
Hayat farkındamısın, anlıyormusun durumu
Beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu
ben yapın demedim zaten sadece bi alıntıydı yapmaya niyeti olan zaten heryerden arar bulur....sadece bi paylaşımdı ayrıca her aklına esen büyü yapamaz bunuda biliyor olmalısınız büyü yapmayı bilendede bunun envai çeşidi mevcuttur zaten...
not:vebal konusuda benim sorunum ona allah karar verir
Kaybetmenin keyfini yaşıyorum
Tutunamama özgürlüğü bu
Hayat farkındamısın, anlıyormusun durumu
Beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu
bende aynı fikirdeyim lütfen önemle rica ediyorum canı yanan çok insan...ne oluyoruz ya...hani MEVLAMın adaleti .herkez adalet dağıtıyor...ve şu zamanda sırf denemek için masum bir insanın canı yanarsa vebalini nasıl veririz..düşünün hiç tanımaığın bir şahıs senden hesap sorarsa bunun için ne cevap verecen?tamam kardeşim bencede tutmaz ya tutarsa..halimiz nice olur huzuru mahşerde...tamam insan isteğinde herşeyi bulur..bırak o bulsun...en güzel hal ve ahval dua üzre bulunmak.................
Şayet bu şişe ateşe temas etirilirse veya atılırsa karşı taraf değil siz zarar görürsünüz. Zira büyüyü icra ederken efendi cinler tarafından şişeye köle bir cin hapsedilir ve bu köle cinin yakınları ona zarar gelmesin diye hedefteki büyü maduruna mecburen eziyet eder.. Şişe ateşe atılırsa felaket olur sizin için. Dkkat edin!!!
Konu elacayib tarafından (20-06-2008 Saat 07:12 ) değiştirilmiştir.