şu resimlere baktıkça şu an kendimi istanbuldaynışım gibi hissettim.Paylaşımın ne güzel.Anlaşılan o ki siz istanbulu çok seviyorsunuz,benim gibi.Beğenlmeyecek gibimi ki ya,deği mi?İstanbulu gözlerimin önüne getirdiğimde çok mistik ve çok tuhaf duygular yaşarım herzaman..Çocukken rahmetli anneannem ve dedem sultanahmette tahta küçük bir köşkte yaşarlardı.Her şubat tatilinde annem, ağbeyimi ve beni anneannemlere götürürdü.Çok küçüktük o dönemler.Ne güzel anılarımız olmuştu.Onlar biz ilk okula giderken rahmetli oldular.Allah cemi cümlemizin atalarına rahmet eylesin.Hele o sultanshmet camiisinden duyulan ezan sesleri.Çocukken bile orada iken duyduğum ezan sesleri beni duygulandırır ve ağlardım.Ahhh İstanbul ahhh hatıralarım...O günleri tekrar yaşar gibi oldum.Allah bu günlerimizi aratmasın,bilinç altımda istanbulun güzel anıları vardır bende,üniversite yıllarım var v.s...Güzel hatıralarım var istanbulda...Ne çok yazdım,İstanbulun resimlerini görmek beni yazarlığa kadar itecek nerede ise.Güzel kardeşim tekrar sağol,bu güzel hatıraları bana hatırlattığın için,Allah da seni güzel hatıralarını anacağın güzel günler yaşatsın,sevgilerlle.....

alıntı