Bir yetenekdir.![]()
Çapkınlık..?![]()
Ακακία.
Bir yetenekdir.![]()
sağda solda tavladım diye hava atmaktır...(erkekler için)..![]()
çapkınlık adını oldum olası sevmem. toplumumuzun hazır olmadığı diye klişelenmiş bir söz var aslında bu konuya uygun ve yazacaklarıma... karşı cinsten iki kişi bir birbirlerine yakınlık hissedebilir. bu ilk bakışta olur , aynı ortamı zamanla paylaştıktan sonra olur veya ne şekilde olursa olsun. önemli olan o paylaşımlar içerisinde ikisinide haz alması mutlu olması ve birbirleri için mücadele etmeleri olmalıdır. her birliktelikte fertlere çapkınlık damgası vurulmasına karşıyım. belki de birbiriniz için yaratılmış iki kişiyken zaman ve mekanlarınızın o güne kadar çakışmamış olması değilmi asıl problem.. daha önce karşılaşamadık diye gözlerinin içine baktığımda ayaklarımı yerden kesen , teninin kokusunu her daim özlediğim , omzumda boşluğunu hissettiğim sesiyle büyülendiğim bir günaydın öpücüğünün bile o günün enerjisini katlamama yeteceği birisini yokmu saymalıyım sırf çapkınlık olarak düşünüleceği için bu birliktelik yaşanmamalımı.... belki konunun dışında bir yorum oldu ama diğeri işaretlediğim için yazdıkça açıldı konu... daha neler yazmak istiyor parmaklarım ama çapkınlık olur![]()
[quote=Lucky;574088]Bir yetenekdir.[/quot bu seçenegi nasıl olduda unuttum
![]()
Ακακία.
bence erkeklerin kendileriyle ilgili komplekse düştükleri anda başvurdukları can simididir...![]()
çapkın değilim, olmadım, olamam, beceremem
Ahh nerde o eski bakraçlarda ayranı kafaya dikipte içmeler, şimdi ayran plastik kasede, bakraç ise sizlere ömür.
çapkınlık;daldan dala konan kuştur)
Ακακία.
bence yasam bicimidir. vazgecilemez bir parcasidir insanin.
La ruche qui se joue au bord des clavicules,
Comme un ruisseau lascif qui se frotte au rocher,
Défend pudiquement des lazzi ridicules
Les funèbres appas qu'elle tient à cacher.
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/MCDDEL%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]buna yakisiyor ...
007 lere yakisir![]()
Ama cennete ozgu nimet oldugundandir ki biz kendimizi elimizden geldigince tutalim ...
capkinlik yoktu ; cennet guzellikerini kesvettikce kesvetmek vardi ...
ve cenetten dunyaya geldiler ... capkinlik dediler Allahin vadine ... ama asli cennete ozgudur cunku bu dunyada yaslilik var, doyumsuzluk var, yarida birakip kacmak var , hakkina tecavuz etmek var, pismanlik var, bedduasini almak var ,
capkinliktan bikip kadinlardan haz alamamak var (iyyyy gey olurlar bazen) ... cennette bunlar yok capkinlik var ...
ama cennet bu dunyada capkin olana yok ...
insanlar uykudadır, ölünce uyanırlar. Tıpkı rüya esnasında aslında yatağımızda hareketsizce yattığımıza ihtimal veremiyeceğimiz gibi... Azrail öldürmeden ölebilmeliyiz...