| | #191 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | GÖKTURK un yolladigi videoyu mutlaka izleyin aslinda kitapla ve cekimde verdigimiz yazilarla ayni ama siz yinede izleyin cok daha etki ettigini görceksiniz. ve nezaman olumsuz dusunseniz bunlari izleyin okuyun kendinize gelmenizi saglicaklar. |
| | |
| | #192 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | sanırım bu secret te yazıyodu Zihinde canlandırma yönteminde eğer gözlerinizi açtığınızda hissettiklerinizden dolayı sarsılmışsanız başarılı olmuşsunuz demektir ... deniyordu.bu duyguyu zihinde canlandırma yöntemini uygulayıp yaşayan varmı*VE isteğimiz şeyle aynı frekansta olmak gerçekleşmesini sağlamak için her an mutlu olmakmı gerek.yoksa sürekli isteyip hissetmek ve canlandırma yeterlimi. |
| | |
| Reklamlar |
| | #193 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Istanbul Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | hep son eski sevgilimle evlendigimizi ve dugunumuzu hayal ederdim ama spesifik bir yerde spesifik bir sekilde butun detayiyla. yalniz araya seytan sokuyor iste, birden daha eski sevgilimle tango yaptigimizi gorurdum. sarki da belli, libertango. Ama ben de tango bilmiyorum onceki eski sevgilim de bilmiyordu.. Bu tango meselesi cekim yasasina donusmus heralde. Biz zamaninda aramistik tango kursu bulamamistik buldugumuza da ya ben gidemedim ya o gidemedi.. Kader aglarini ordu mu ne, adam benim evimin dibinde ise girdi hic yoktan. Simdi tango kursu aciliyor bizim buraya ve ona gitmeyi dusunuyoruz.. Cekim yasasi bunlari cekmisken, benim son eski sevgilimle dugunumu de ceker mi acaba? Kavusmayi birak tam kavusmus oluruz. Ben artik korkmaya basladim bu cekim yasasindan.
__________________ Devil : Vanity is my favorite Sin. |
| | |
| | #194 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | )) birseyleri dusunmek ve olmasi cok guzel o yuzden beynimize olumsuzun olmamasi icin caba sarf etmeliyiz aslinda. bugunlerde her nekadar basarili olamasamda. |
| | |
| | #195 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bazen neye iştahlanırda hayalini kurarsak hep oluveriyor. kendimden örnek vereyim. çekim nedir bilmez iken okuyup her satırına kendimi koyduğum bir roman. ve hayatımın gidişatının onunla alakasın olmasına rağmen yıllar sonra aynı sayfaları benim yaşamam.yine izlediğim türk filmlerindeki sevgiliye bestelenen şarkılar... nasıl hayal ettiysem beni de buldu hemde sözlerinin verilme şartı bile aynı.. ve daha anlatılması mümkün olsa bunun gibi kaç olay.. hemde rüzgarından uçuşmasına kadar.. ama işte bu benim akılsız başım çekimden bi haber yaşadığı için neyi çekeceğini iyi düşünenemeiş garibim. korkularınıda çekime dönüştürmüşki neden korksam o geliyor. Şimdi güzellikleri çekmeye çalışıyorum tekrar ama ne mümkün o kadar olumsuzluktan sonra.. izlerini silebilsem bi...
__________________ |
| | |
| | #196 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | çok yerind ebir tespit isyan bilinçaltını temizlemek zor
__________________ Kanatlarımı Her Zamankinden Daha Özgür Çırpıyorum ve Ben Yükseklerdeyim sabır zor ama çok tatlı bir şerbettir içebilene AŞKOLSUN!!! |
| | |
| Reklamlar |
| | #197 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | düngece fazlaca düşünmüş olacagımki nerdeyse üç yıldır haber alamadıgım insanla bugun telefonda konuştum.bu benim için mucizeydi.ya bir tesadüf gercekleşti yada ben gercekten yavaş yavaş çekim yapmayı ögrendim
__________________ Karda donuyorsun;şimdi uyku tatlı geliyor ama ölüyorsun... |
| | |
| | #198 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | ohh gözün aydın bence çekmişsin ayrıca yeni avatarın hoş olmuş
__________________ Kanatlarımı Her Zamankinden Daha Özgür Çırpıyorum ve Ben Yükseklerdeyim sabır zor ama çok tatlı bir şerbettir içebilene AŞKOLSUN!!! |
| | |
| | #199 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | avatar için ayrıca teşekkür ederim umarım bir mahsuru yoktur.
__________________ Karda donuyorsun;şimdi uyku tatlı geliyor ama ölüyorsun... |
| | |
| | #200 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | hele durun ne anlatacam yaw ben hayatımda bi kere ilk kez meditasyon yaptım. hani forumda vardı bebeğimin verdiği bi meditasyon mp3 ü. işte onla.. gecenin köründe yaptım. ama ödüm çıktı gitti resmen uçuyom sandım uyku arası. ve sabah istediğim şey telefonuma sms olarak gelmişti. bi daha yapmadım noluyo bana beeee ne bunlar kim bu konusan kadın diye
__________________ |
| | |
| Reklamlar |
![]() |
| Etiketler |
| çekim, çekim yasası, beyin gücü, kuantum, secret |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |