| | #1 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Celb Ve Teshir biraz tuz üzerine 51 kere yasin-i şerifin 78. ve 79. ayet-i kerimelerini okuyup nefes ettikten sonra matlubunun niyetine gece yarısı ateşe atar ve yatarsın matlubun sana musahhar olur.seni fevkalade sever, her arzuna boyun eğer. Okunacak Ayet-i Kerime: ve darabe lena meselen ve nesiye halkah* kale men yuhyil ızame ve hiye ramim* kul yuhyihellezi enşeeha evvele merrah* ve hüve bi külli halkın alim* ayet-i kerimeleridir.bu ameliyye gerekirse 7 gece tekrarlanır. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | sayın pinar84 bu bilglilerin hepsi gizli ilimler hazinesinde var ve bunlar yannış uygulamalar...daha kötü bişiler olabilir |
| | |
| | #3 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: balta girmemiş amazon ormanlarından:) Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | doğrusu ne pekii |
| | |
| | #4 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | evet doğrusunu alsak madem ehli akılsın öğrenelim bence bizde |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: balta girmemiş amazon ormanlarından:) Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yani aslında tam bilmeden yapmamak gerekioo gerçekten farklı durumlar olabilio..burada bir üye ile konuştum yanlış bi uygulama sonucu psikolojisi çok bozulmuşş herşey daha kötüye gitmiş...şimdi ya bilen arkadaşlarımız öyle değil bu şekilde diye yazmalılar bence..o kadar zor durumda olan ve mantıksız düşünen arkadaşlar varki o anki ruh haline dayanarak önüne gelen ve duyduğunu yapıp hayatını ve psikolojisini alt üst edebilir..konu açan arkadaşlarada söylemek istediğim bir şeyi tam bilmeden açmayınız bu havas ilmi de olabilir,büyü ve maji de olabilir...ben bu konuda forum üyelirimizi duyarlılığa davet ediyorum işiniz yoksa gelin |
| | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | [quote=DanteAnIL;230510]sayın pinar84 bu bilglilerin hepsi gizli ilimler hazinesinde var ve bunlar yannış uygulamalar...daha kötü bişiler olabilir[/QUOTyanlış olduğunu sanmıyrm bunu bende denedim ve deneyen arkadaşlarımda var ve gerçekten oldu mustafa iloğlu gizli ilimler kitabından yazdım yanlıssa eger 8 ciltlik bu kitapları çöpe atayım o zaman ben Konu pinar84 tarafından (24-03-2008 Saat 14:43 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | pınarcım arkadaşlarının yaptığı da oldu mu? ben daha önce sofra tuzuyla denemiştim haliyle olmamıştı ![]() ![]() ![]() eğer sizinkiler tuttuysa bir daha denemek istiyorum. |
| | |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hangi tuzla yapılıcak tı kii deniz tuzuylamı |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | evet canım iri taneli doğal tuzlar varmış marketlerde satılıyormuş. bende geçen gün bu siteden öğrendim doğrusunu. sofra tuzu olmazmış. |
| | |
| | #10 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bu dua kaya tuzuyla yapılıyr iri tuz hanı annelerımız turşuların içine koyuyr sunu da belırteyım 7 gun içinde oluyr bazı ınsanlar bu duaya baslıyr 4-5. gunu duaları oluyr ama 7 gece uygulamayı bırakıyr bırakmamak gerekır |
| | |
| Reklamlar |