| | #1 |
| Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Herkese Selamunaleyküm İçinizde Celcelutiye duasının büyük vefkini bilen ve yazabilen birisi varmı? veya bu duanın vefkini yazmasını bilen biri kişiyi tanıyan varmı? lütfen ama lütfen yardım edin. ücretini veririm. Allah rızası için yardımlarınızı bekliyorum. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Ne yapacaksın vefki?
__________________ Külli Nefsin Zaiketül Mevt (Her Nefs Ölümü Tadacaktır..) |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Hayırlı bir niyetin gerçekleşmesi için, duası okunup vefkide kişinin üzerinde taşınacak. bunun için lazım. ama çok lazım. inanın çok lazım. |
| | |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | tam olarak doğru yazdığını bilemem. ancak böyle bir konumda ben yazarım diyen kişinin yalan söyleyebileceğine ihtimal vermiyorum. inşaallah güvenim ve inancım doğru çıkar. |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: samsun Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Para için neler yaparlar bi bilsen...hele bu sahte hocalar vefkciler
__________________ SABRIN SONU SELAMET |
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Hayırlı işten kastın nedir konuyu aç istersen biraz belkide alternatif bişiler çıkar
__________________ Külli Nefsin Zaiketül Mevt (Her Nefs Ölümü Tadacaktır..) |
| | |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Sevgili likablex niyetin ne olduğunu söylesem bile vefk talebi değişmeyecektir. ilginiz için teşekkür ederim. |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 | |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
__________________ Külli Nefsin Zaiketül Mevt (Her Nefs Ölümü Tadacaktır..) | |
| | |
| | #10 |
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Beli. Hak Teala bir sürü sebep yaratmıştır. ve bizimde niyetimiz bu sebeplerden celcelutiye duasının büyük vefkidir. |
| | |
| Reklamlar |