| | #1 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: Almanya/Krefeld Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Çelebi Muhabbet beladir bildim gel gitme dur Askin benden ayrilmasin gel gitme dur Evvel sensin bildim bunu canani yar Ervahindan ayrildim gel gitme dur Gah deli oldum gah usta bu demde Demden deme düserim gel gitme dur Bir gececik olsun ay nurun göster Cemalin seyre geldim gel gitme dur Seni seyredenler divane olur gezer Alnindaki nuru göreyim gel gitme dur Sen bendesin bunu hep söyledim Söylerim aleme seni gel gitme dur Nicedir yanarim ahu zar ile ben Ahu feryadim duy gel gitme dur Vahdet birliginden sarhosum biliyorsun Bildigin halde kacma gel gitme dur Ey nuru revanim ben hayranim sana Hayranligin beni deli eyledi gel gitme dur Bu ates nerden geldi sormadim görmedim ama cehennem korkdu bundan gel gitme dur Celebi yetimdir , garibandir , muhtacdir sana Huu cekerim askin ile gel gitme dur ----------------- Ben bir Alem olmusam söylerim alem icinde Kimse bilmez sirrimi , kendim bir alem icinde Niyaz ehlinden gelmisim eylerim zikri beyan Beyan ile bu zikri gizli bir canan icinde Men aref sirrin bildim bileli durmam söylerim Söyledigime takilma, sen söyle kendi icinde Hem Hakkel yakin olup varmisim dergaha mekan yokdur orda , gezerim bir zaman icinde Lamekan ismin söylerler bilmezler ama kimdir Lamekanida gördüm , gizli bir alem icinde Ne cok konusdun diye bana nutuk eylerler döndüm bakdim söyleyen gizli bir can icinde Simdi dedim ustayim, Ismi azam buldum sonra utandim cemalinden, bir kabir icinde Evvel dedim ahir dedi, zahir dedim batin dedi ya sen nerdesin deyince, gürledi nur icinde Cümle melekutler eylesin bana secde Boyun egsinler desem, küser seytan icinde Kureyse gelsem olsam bir resülü ekrem Ebu lehebi bahane eder, kizar kafir icinde Ahu feryat etsem aglasam zarü zar Okyanusu cosdurur , bogar umman icinde Gidipde arayayim ol cevheri muammayi Cahil git der bana, aradigin Celebi icinde
__________________ Radyo dinlemek icin Tikla ![]() ![]() 3:78 "Onlardan bir zümre vardir, aslinda Kitap'tan olmayan birseyi siz Kitap'tan sanasiniz diye, dillerini Kitap'la egip bükerler. O, Allah katinda olmadigi halde, "Bu, Allah katindandir." derler. Bilip durduklari halde, Allah hakkinda yalan söylerler." |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: ruhumun olduğu yerde................
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() | emeğinize sağlık,teşekkürler.........
__________________ inandığınız gibi yaşamazsanız,yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız. (Hz.Ömer r.a.) Ben hangi dilde sussam kalabalık olurum Biraz tekrar, biraz leke, tek hücreli endişe En heyecanlı yerlerime bulaşırdı aşk Tek kelimelik kitap, bulanık bir tercüme Zaten anlamış değilim şu hayat denen mecburiyeti Madem mecburiyet değil uyanıkken tüm bedenim Neden herkes uykuda Neden yerin altından ses gelmiyor epeydir Kaç kıyamet yaşamak bir küçük aşk ediyor |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: Almanya/Krefeld Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | "Ben!!" dedim..."Aynaya bak" dedi. "Ya sen?" dedim... "Özünde" dedi "Arasammi?" dedim..."Çöllerde" dedi "Leylamisin?" dedim... "Mecnunmusun" dedi ve güldü "Sorsammi?" dedim.."Cevapmi"aradin dedi "Ilim!!" dedim... "cocuklara sor" dedi "Bebek" dedim..."Kamildir" dedi. "Insan" dedim..."Nicin??" dedi ve güldü "Yol" dedim ..."uzakdir" dedi "Gökyüzü" dedim..."yurdumdur" dedi "Vatan" dedim...."kalbindir" dedi "Can" dedim..."Canandir" dedi ve güldü "Sevinc" dedim... "Ibadetin" dedi "Gülümsemek" dedim.."farzindir" dedi "Mutluluk" dedim..."Analara sor" dedi. "Aglamak" dedim..."Ölümdür"dedi ve güldü "Gül" dedim..."Masukdur" dedi "Bülbül" dedim.."Asikdir" dedi "Bahcen" dedim..."Cennetdir" dedi "Benide alirmisin??" dedim...susdu ve agladi ve agladi... Ben Hakikati sultan oldum cana benzemem Özümden öte bir yerdeyim , mekana benzemem Kimi gün aglarim ahu feryatlara dalarim Daldigim feryatdaki göz yasina benzemem Gah cikarim meydana söylerim ismi serifin Sonra gizlerim alemden , cün aleme benzemem Bülbülüm bahcende gül sifatina hayranim her dem ama bilirsin ben bahcedeki güle benzemem Divane olupda nicedir cikarim gezerim daglari Zira tur dagi olmusam ben sol daglara benzemem Ben bu aleme geldigim gün , sultani arif oldum oysa bu alemdeki gezen tacli sultana benzemem Evvel ahir sensin bunu her dem niyazda söyledim Evvelinden gecdim bu gece ben ahirine benzemem Kimi bana deli der eglenip gülerler halime oysa ben irfaneyim , camideki hocaya benzemem Muhammed Mustafadir senin nuru revandaki sirrin Ben gah Ahmet olurum ama senin resülüne benzemem Bir dem usta olurum söylerim her dem hikmeti Bir dem cirak olurum, Dükkandaki üstada benzemem Bana her dem söylerler "vazgec bu sevdadan!" Oysa ben fena olmusum, bakibillaha benzemem Lamekan elinde gezerim dolanirim her dem Bu cihandaki mekani dünyaya benzemem Celebi bunca sirri fars eyledin bir dem cosarak Kabede gizlidir sirr, ben ama bu sirrada benzemem Ben bir soru sormusam o bana der sorma dur Bir kez olsun dedim , sus dedi sorma dur Ama dedim asikinim ey sultani güzeller bir hism ile bakdi bana söylendi bakma dur Hayran oldum görünce o nuru cemaline aleme anlatayimmi,dedi Sakin etme dur Nicedir saklancaksin bu güzellik sende var iken Dedi göstermem nurumu , bakipda görme dur Dedim zalimmisin dedi hepsi benim bu cihanda Dedim aglarim zarüzar, dedi agla dur Ruhum ruhun dedim, cismim cismin hep Sev beni nolur dedim, güldü gelme dur Cennetine al bari göreyim gülü bahceni Bahcede benim dedi almam girme dur Madem ben senim sende oldun ben deyü sevindim, ahmak dedi benim dur Celebi bundan sonra senin kölendir sultanim Köle dediginde benim dedi, hepsini bilme dur Dedim a dilber nede güzelsin Dedi nuru revanim ondandir belki Dedim yok yok bunda var bir sirrin dedi zahirim ondandir belki Dedim her yerde aradim seni arayipde sükür buldum evini Sorayimmi sana hikmet halini Dedi cahilsin ondandir belki Gökyüzü dedim, bana ne dedi Deryalar dedim gözyasim dedi Sevdim seni dedim,ahmaksin dedi Dedi git evlen ondandir belki Aman etme dur bu asiklarina Seni seviyorlar canda cananda cümlesine selam gönder bir canda Dedi yabanciyim ondandir belki Dedim güzelsin, sordu: gercek? Dedim yeminle, Dedi zevzek Dedim asikim, dedi ne gerek dedi cirkinim ondandir belki Dedim celebiyim, dedi tanimam Dedim ben senim, dedi inanmam Dedim üzüldüm, Dedi sanmam Dedi cok gülüyon ondandir belki
__________________ Radyo dinlemek icin Tikla ![]() ![]() 3:78 "Onlardan bir zümre vardir, aslinda Kitap'tan olmayan birseyi siz Kitap'tan sanasiniz diye, dillerini Kitap'la egip bükerler. O, Allah katinda olmadigi halde, "Bu, Allah katindandir." derler. Bilip durduklari halde, Allah hakkinda yalan söylerler." |
| | |
| Reklamlar |