| | #1 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | kim bu duayı cuma gecesi yüz yirmikere okursa sevdiği ayağına gelir dua budur. allahın izniyle min zalike billahi min seddetin leke. niyet ederken falanca oğlu/kızı anne adı ben filanca oğlu kızı kendi anne adınız kendi adınız için bu duayı bana celp olması bana bağlanması bana muhabbet beslemesi için niyet ederim allahın iznini isterim deyir besmeleryle başla allahın izniyle olur ama sahlih bir kalple yapın ve olacağına inanın sabredin bu tip şeyleri bilenler yazsın saklamasın. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: satılık kalpler şehri
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | ben bu duayı okumuştum ama gelen giden olmadı....yapanlar yazsın belki de bende olmamıştır... |
| | |
| | #3 | |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: Almanya/Krefeld Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Alıntı:
Kardes bunun türkce karsiligi nedir? Yani tamam arapca güzel yazmissin...Velhasil ben ne bilecem ne yaziyor orda..Belkide zalike anama küfürdür, yahut cin cagirmakdir..Öyle ya arapca bilmeyen ne bilsin... Kurandan ayetmi bu? Hadismidir? havvasmidir? Nedir yani??
__________________ Radyo dinlemek icin Tikla ![]() ![]() 3:78 "Onlardan bir zümre vardir, aslinda Kitap'tan olmayan birseyi siz Kitap'tan sanasiniz diye, dillerini Kitap'la egip bükerler. O, Allah katinda olmadigi halde, "Bu, Allah katindandir." derler. Bilip durduklari halde, Allah hakkinda yalan söylerler." | |
| | |
| | #4 |
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | hayırdır sen de mi okucan muhabbetci nedir bu merak ? burası islamiyet değil yanlış mı geldin naptın )) |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 | |
__________________ Radyo dinlemek icin Tikla ![]() ![]() 3:78 "Onlardan bir zümre vardir, aslinda Kitap'tan olmayan birseyi siz Kitap'tan sanasiniz diye, dillerini Kitap'la egip bükerler. O, Allah katinda olmadigi halde, "Bu, Allah katindandir." derler. Bilip durduklari halde, Allah hakkinda yalan söylerler." | |
| | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | sen buralarda çok sinirlenirsin benden söylemesi!genç yaşta agartma saçlarını |
| | |
| | #7 | |
| | |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | walla benden söylemesi |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Vallaha bebegim, iyi kötü huyumu taniyon ...Havvascilarin basi agricak..Heleki elimede ne kadar kitaplari varsa gecirmisimki....Benden söylemesi..Hapi yuttular
__________________ Radyo dinlemek icin Tikla ![]() ![]() 3:78 "Onlardan bir zümre vardir, aslinda Kitap'tan olmayan birseyi siz Kitap'tan sanasiniz diye, dillerini Kitap'la egip bükerler. O, Allah katinda olmadigi halde, "Bu, Allah katindandir." derler. Bilip durduklari halde, Allah hakkinda yalan söylerler." |
| | |
| | #10 |
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | gördüm açmışsın konuyu gazan mübarek olsun |
| | |
| Reklamlar |