| | #41 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | slm arkadaşlar. ben yeni katıldım. |
| | |
| | #42 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | ne zaman okucaz duayı cuma günü niyetine yazılmış cuma günümü -------------------- lütfen bilen yok mu sorduğumu? Konu nisaa tarafından (12-11-2008 Saat 23:38 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar Birleştirildi |
| | |
| | #43 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | perşembeyi cumaya bağlayan gece diye anladım ebn nisacım ama bilemicem.
__________________ |
| | |
| | #44 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | teşekkür ederim canım mutlaka bilen arkadaşlar var ama yazdığımı görmediler herhal de |
| | |
| Reklamlar |
| | #45 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | persembeyi cumaya baglayan gece cnmm |
| | |
| | #46 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | duanın dogru yazılışı yokki herkes bişey yazmış
__________________ Karda donuyorsun;şimdi uyku tatlı geliyor ama ölüyorsun... |
| | |
| | #47 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Bismillahirrahmanirrahim, Allahümme ec alil kurane lena fiddünya karinen ve filahireti münisa ve fil kıyameti sefian bi rahmetike ya erhamurrahimin. amin. perşembe geceleri 15 defa okumak etkılıymıs (niyet ederken şundan doğma filan kişinin bana donmesi, yalnız beni sevmesi... seklinde) 21 kere ya vedud okuduktan sonra allahümme ya vedud ağzını bağla dilini tut deyip yüzüne karşı üfle gerçekten ikiside etkili oluyor allahın izniyle
__________________ ALLAH'IN GİZLİ VE AÇIK NE OLURSA OLSUN TÜM YAPTIKLARINI BİLDİĞİNİ VE GÖRDÜĞÜNÜ ASLA UNUTMA!!!HAREKETLERİNE ONA GÖRE DİKKAT ET!!! |
| | |
| | #48 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Teşekkürler EZEL hemen kayıt ediyorum.
__________________ Dostunu Çok Kuvvetlendirme Ki Düşman Olunca Onu Yenebilesin |
| | |
| Reklamlar |
| | #49 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | deneyen varmı arkadaşlar |
| | |
| | #50 | |
| Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: topkapı sarayından Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Alıntı:
__________________ ''Küllü hattâtin câhilün.'' (Her yazan kâtip biraz cahildir.) | |
| | |
| Reklamlar |