| | #1 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | sevdiğinizi ayağınıza getirmek için cuma günü niyetine 120 kere okunur bu dua Allahümmec'alil kurane fid dünya kabiren ve fil kabri munisen ve fil kıyameti şefian birahmetike ya erhamerrahimin hayır için kullanın şer için yapmayın allahtan dileyin herşey onun istemiyle ol demesiyle olur okumadan önce niyet ettim rabbim falanca anne adı kızı/oğlu ben falanca oğlu anne adı kendi adın bana böyle celp olsun bana bağlansın ayrılmasın allahın izniyle dua budur bilenler saklamasın yazsın insanlar dermanı duada arasın büyüye yönelmesin |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | çok teşekkürler paylaşım için... kaynak var mıdır ve denenmiş midir? |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | kaynak var ama yazarsak olurmu bilmiyorum neticede telif hakkı var ben denedim dünden başlayarak allah hakkımızda hayırlısını versin |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | tamamdır,, çok teşekkürler ilgine.. Allah razı olsun... Dilerim tüm duaların kabul olur .... |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 | |
| Alıntı:
Ben aşağıdaki gibi biliyorum ama.. Bismillahirrahmanirrahim Allahümmec alil kur’ane lena fiddünya karinen ve fil ahreti munise ve fil kıyameti şefia rahmetike ya erhamer rahimin Cumayi cumartesiye bağlayan gecede 2 rekat namaz kılıp tövbe edilir ve bu dua 15 defa okunursa niyetine okunan kişi geri gelir… Gerçi aslolan niyettir | ||
| | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ben direk kitapta yazanı yazdım umarım yazım hatası yoktur sen nereden yazdıysan bir daha bak eğer öğleyse haber ver bir kıyaslansın |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | |
| | |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | kemtamin perşembe gecesi yapılışını tam yazarmısın etkisi vermı sence bende şuan kitap var muhabbet için olanları sırasıyla yazıcamda sen bu uygulamayı tam açarsan sevinirim |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | lordnanis bende de bu dua var ama başka şekilde.sen kitaptan yazmışsın ama ben nette bulmuştum...bendeki şöyle...acaba hangisi doğru ki...kafam karıştı. bismillahirrahmanirrahim...allahhümmec alil kur ane lena fiddünya karina ve filahireti mü nisa ve fil kıyameti şefian bi rahmetike ya erhamerrahimin amin ........... yani eylül arkadaşımızın yazdığıyla aynıymış benimki.. |
| | |
| | #10 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ya ben bilgisayarımda taranmış resmi var kitabın nasıl ekliyeceğim orada yazanı görün resim ekle dedimi web adresi istiyor |
| | |
| Reklamlar |