| | #1 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | cevşen ve cinler Arkadaslar benim bir sorum var beni bu konuda aydınlatır mısınız? ben üzerimde hep cevşen taşırım gündüz hiç anormal birşey yok fakat geceleri cok garip rüyalar görüyorum.Ürkütücü rüyalar.Bu neden olabilir? Cevşeni çıkartınca düzeliyor.Ben cevşeni genellikle nazar için kullanıyorum.Bu nedir?belki de saçma bir kuruntudur benimkisi sadece neden geceleri cevşeni çıkarttıgımda daha rahat uyudugumu ögrenmek istiyorum. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bende cevşeni yatarken dinliyorum ...hep aklıma kötü kötü şeyler geliyor bende anlamadım |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Istanbul Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | belki cinler sana zarar vermek icin, uzerinden cevseni cikarasin diye yapiyorlar bunlari bir de boyle dusun.. Cinler dua, kur'an namaz niyaz sevmezler uzak tutar onlari. Sen cevseni cikarttigin zaman belki seni kotu emellerine kullanacaklar???
__________________ Devil : Vanity is my favorite Sin. |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | cin ve cevşen Cevşeni çıkarttıgımda cinlerin herhangi bir zararını görmüyorum.Bana bir huzursuzluk veya bir kötülügü dokunmuyor.Sadece kahve falı baktıgım zaman onlardan yardım alıyorum.Onun dışında bir iletişim olmuyor.Bazen adımı cagırıyorlar. Ben cinlerin bir zararını görmedim.Bol bol tütsü yakıyorum.Cinlerin adını hep zikrediyorum.Benim en tatlı cinim kedim herhalde |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: ankara
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | şimdilik görmüyorsundur arkadaşım.fal bakmaya devam edersen Allah muhafaza etsin.sen yinede çıkartmadan biraz sabırla olacakları bir gör.belli zaman sonra vazgeçebilirler.
__________________ Ya Rabbi!Sayılı nefeslerin biteceğini,ömür kandilinin söneceğini biliyor,şu aleme inanmış olarak geldik,aynı imanla huzuruna dönmek istiyoruz. |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Istanbul Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | en guzel cin eti cin ama her cin eti cin kadar tatli olmuyor, cogu zaman da sonuclari gercekten aci oluyor benden soylemesi..
__________________ Devil : Vanity is my favorite Sin. |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Fal bakmak haramdır.. Allahın haram ettigi bir işi işlerkende üzerinde allahın ayetleri vs. bulundurman bir çelişki meydana getirmiyormu?. Eninde sonunda sana o cevşeni çıkarttırıcaklardır veyahutta sen tevbe edeceksin fal işini bırakacaksın üçüncü bir yol yok..
__________________ Külli Nefsin Zaiketül Mevt (Her Nefs Ölümü Tadacaktır..) |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Almanya Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Allahim ya rasulallah hanim efendi bir düsünün... Cinler eger cevsenden rahatsiz oluyorlarsa,hangi tür Cinlerdendir onlar.. Belli Seytanilerden. Efendim siz Cevseni takin,Cinleri Minleri birakin,ve Dine dönün,cünkü tek cözüm o. Cinler sizi Seytandan,Deccaldan koruyamaz. Bunu Sadece ve sadece Allah yapar. Selamlar |
| | |
| | #10 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | cinlerle ilgili sorular Bazen düşünüyorum gerçekten cin var mı diye yani içinden cin cıkartılan insanların görüntülerini görmüştüm sanki ruhsal sorunlarından kaynaklanan rahatsızlık gibiydi.Yani cin insanın içine neden girer neden cinsel ilişki kurar zaten kendi aralarındada bunu yapamazlar mı?neden insana ihtiyac duyarlar bundaki amç nedir.Kafamda bir sürü soru var.Yani içime cin girdi diyenler normal insanlar mı yoksa psikolojik rahatsızlıkları mı var yoksa gerçekten içlerine cin girebilir mi? yani benim 6. hissim cok kuvvetli fala bakarken illa cinlerden mi haber almıs oluyorum?bazen inanılmaz derecede transa geçip falda ne görürsem anlatıyorum.Ve gercekleşiyor. yani bunlara bir acıklama getiremiyorum.Bizden farklı titreşimlere sahip bir varlık neden yakınımızda olmak ister? neden insana aşık olur? benim bir kedim var,eşimle birbirimize sarıldıgımızda öyle bir bakıyorki kıskançlıgını gözlerinden okuyabilirsin yani bu kediye özgü bir kıskançlık mı yoksa cin mi? kafam cok karıştı bu konularla ilgili aydınlatılmam gerek.Ben cinlerden korkmuyorum.Belki de o yüzden üzerimde hakimiyet kuramıyorlar.Ben onların varlıgını kabul ediyor ve onlara da saygı duyuyorum.Size birkeresinde başıma gelen birşeyi anlatmak istiyorum:Henüz uyumamıstım oda karanlıktı bazı tıkırtılar duydum.İçimden cin eger sensen senden korkmuyorum dedim ve bakmayı sürdürdüm.Küçük bir bebek ayagı gördüm ama korkmadım inanın ve kayboldu.Sizi seviyor ve kabul ediyorum dedim ondan sonra hiçbir zarar görmedim.Bunlar akıl sır erdirilemeyen durumlar.Bir keresinde de yeni yatmıstım.Elim yastıgın altındaydı ve elime tüylü birsey degdi kedim zannettim ama kedi ayak ucumda yatıyordu.Yine korkmadım.O zamandan beridir onları hissederim ama o kadar. |
| | |
| Reklamlar |