3ıhlas 1fatıha ıle yalıan yere cın gelmez ruhta bu yapılan ınsanların suhur altı ıle yonlendırmesıdır bu arada ruh davetı dedıklerı yere cınler gelır yanı avam vve avarelerı emegıne saygıııı
3ıhlas 1fatıha ıle yalıan yere cın gelmez ruhta bu yapılan ınsanların suhur altı ıle yonlendırmesıdır bu arada ruh davetı dedıklerı yere cınler gelır yanı avam vve avarelerı emegıne saygıııı
cinler hiç bir yere gelmez onların cagırınca gelme zorunlulugu yok davet ettim görüşdüm diyenlerden hiç bu olayı kanıtlaya bilen varmı yok ruh cagırma seanslarıda gereksiz ve bos seylerdir ruhanilerle bazı özel izinlerle görüşülebilir sadece oda cok özel omaneviyatı almış ve kavramıs kişilerdir
evet yellowroza çok haklı öle hemen gelselerdi ama gelmezler ....(çok inatçılar yaw)![]()
Benim bildiğim hadi cin çağıralım vs. işlerle gelmez bu elemanlar.Yani cin çağırılmaz,her davete icabet etme zorunlulukları yok.Canları isterse gelir isterse gider.Ben çağırdım geldi demekle olmaz
lise caglarındayken bunu daha once denemıs bir arkadasımızla 4 kısı denedık.sımdı olsa asla yapmam ama işte o yaslarda grup psıkolojısı dıyeyım. yalnız hatırladıgım tek sey davet yapılırken fatıha suresı besmelesiz olarak okunuyordu belli bir sayıda.sonucta bir sey geldı.hala urperıyorum hatta dıger ıkı kısı korkup kacmasına ragmen bızım parmaklarımız fıncana tam temas etmedıgı halde cok suratlı hareket ettı ve resmen bızı kandırma bır hayat hıkayesı anlattı...o benım ılk ve son deneyımım oldu.asla boyle bır seye bır daha kalkısmam...yaklasık 3 saat bırakıp gıtmesı ıcın yalvarmıstık.evet dıyordu cıkışa ama sonra fıncan kendı kendıne gene oynuyordu.kafayı yemedıgımıze sukredıyorum hala
Olur mu canım bu kadar sabit fikirli olmayın.Bazı tılsımlı sözleri söyleyerek onları davete icabet etme zorunluluğunda bırakırsınız. Ya gelecek ya gelecek. Başka alternatifi yok. Ha benim bahsim fincan gibi cin çağırma oyunlaından değil. Benim bahsim hüddam ilminden. Bu konuda bir parça bilginiz olsa sanırım böyle konuşmazdınız.
![]()