| | #11 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | melek dili falan değil bu , külliyen yalan inanmayın yahu
__________________ feel my heart beat |
| | |
| | #12 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: Almanya/Krefeld Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | ne diyeyim ben simdi...... ![]() Meleklerin dili bu ise, hapi yuttuk öteki dünyada...Ben bunu konusamam orda , türkceye almancaya alismisimki...Türkce okusak olmazmi bunu ![]()
__________________ Radyo dinlemek icin Tikla ![]() ![]() 3:78 "Onlardan bir zümre vardir, aslinda Kitap'tan olmayan birseyi siz Kitap'tan sanasiniz diye, dillerini Kitap'la egip bükerler. O, Allah katinda olmadigi halde, "Bu, Allah katindandir." derler. Bilip durduklari halde, Allah hakkinda yalan söylerler." |
| | |
| Reklamlar |
| | #13 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: balıkesir Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bırakın inanmayın yahu resmen kurban arıyor efendilerine.efendilerine diyorum çünkü kendinin ne kadar kutsal bi varlık olduğunu unutup şeytanilerin tuzağına düşmüş.allah kurtarsın nediyelim.... |
| | |
| | #14 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Ankara
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bilgi edineceğim falan diyordun ama bakıyorumda sen bir dehasın her konuda bilgi fikrin var. Allah zihin açıklığı versin.
__________________ Her Nefis Ölümü Tadacaktır. |
| | |
| | #15 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | burda bunları bıldınızı yazmısınız arkadasım bu dıller nerde hangı kaynakta var ama bana kuran dılıyle cevapla sonradan cıkma hurafe datıl ılımlerle deyıl soylede anlayalım melek dılını |
| | |
| | #16 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: Hatay Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Mesajda verilen metin latince arkadaşlar, gerçektende sözlere göre ona yardım edeck olan ve her insanın omuzunda olduğu varsayılan meleğe sesleniyor "bu dairenin içerisinde ihtiyacıma dair ne varsa v.s evrenin yaratıcısından senin aracalığınla bana" gibi bir manası var hepsini çeviremedim özür... |
| | |
| Reklamlar |
| | #17 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | meleklerin arapça konustuunu sanır4dım enteresan hem cennetin dili arapçaysa nasıl ingilizceyle konusuolar cok wsacma bunu hep yabancılar uydurdu eminim çok komik |
| | |
| | #18 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: satılık kalpler şehri
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | melekle kim konuşmuş da dilini öğrenmiş.. artı cin ve melek kavramını pek anlayamadım ben.diyelim ki bu melek dilidir,melekler bizim dilimizden anlamıyor mu ya da cinler ? |
| | |
| | #19 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | yabanci dil sart ! oyle bi devirde yasiyoruz ki artik cinler de ingilizce ogreniyolar ! i am comiiiinnng ! ayni sekilde biz de : you ciiiinnnnn !!!! if u camee; give a signal 3 timeesssss !!! bole de yapsak aynisi olur gene kendimizi kandirabiliriz ![]()
__________________ insanlar uykudadır, ölünce uyanırlar. Tıpkı rüya esnasında aslında yatağımızda hareketsizce yattığımıza ihtimal veremiyeceğimiz gibi... Azrail öldürmeden ölebilmeliyiz... |
| | |
| | #20 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Evet hayır niye ingilzce
__________________ insan sevebildiği kadar insandır |
| | |
| Reklamlar |