ben den fayda gelmez sanırım ama msn de biri var o yardım edebilir sanırım...
Aranizda ciddi anlamda ilim sahibi biri ve bir insana musallat olmus olan cinlerden kurtarabilen varmi ?
Asye
ben den fayda gelmez sanırım ama msn de biri var o yardım edebilir sanırım...
msn de nerden bulacagim ? ... özelime atarmisin
Asye
Şimdi ki zamane cinleri insanlara kendileri musallat olmuyor.İnsanı insana musallat ediyorlar pek yakında bununla ilgili bir konu açacağım.
haklisin. tam üstüne bastin ...genelde daha fazla aciklamak istemiyorum . bu arada yalanci dolanci birini de aramiyorum bu hususta (sözüm meclis disi) . ciddi ciddi öncelikle allahin rizasina inanmis ve ilminden haberdar olan biri. belki aramizda bilen veya tavsiye edebilecekleri biri cikar diye düsündüm ..
Asye
canım cinin musallat olması sorun degil bu cok farklı sekillerde olur önemli olan musallat olan varlıgı tam tesbit edip uzaklastırmayı ona göre yapmak bilmedigin tehlike için koruma alamazsın önce tehlikenin boyutunu ögreneceksin sonra işlem
Cin defni kolaydır.Nie bazı sara gibi titreyen hastalara soğan koklatıyorlar.Cini def eden aslında besmeledir.Ne kadar çok çekersen defolsun die o kadar çok çabuk kaybolur gider.Bir de korku olmaksızın dua edilmesi tavsiye edilir ki o senden korkup gitsin.Allahın adıyla diye başladın mı orada sadece Allahın kulları olur.
cok haklısın dostum cok tebrik ederim seni tüm kalbimle
Arkadaşlar musallat olan sıradan bir cin olsa pek sorun olmadan def edilebilir ama musallat olan bir ifrit ise işte o kişinin vay haline!..Zira bunları def etmek çok zordur.