| | #11 |
| Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | ben çok çağırdım gelmedi peki maddi olarak yardım eden cin formülü varmı acaba böyle frmül bilen varmı??? |
| | |
| | #12 |
| Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | xerto kardeşim bende çok çagırdım gelmedi yada geldide ben göremedim bilemiyorum...ama bende senin gibi çok görmek istiyorum şu an çeşitli zikir çalışmaları yapıyorum benim bildiğim bi formül var ...... bu isimleri kim günde 100 er defa zikrederse kısa bir zaman sonra ulvi ve sufli cinleri teshir eder ve onları ayanen görür. |
| | |
| Reklamlar |
| | #13 |
| Üyelik tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() | görmek için sadece davet yeterli değil. Durugörünin en azından iyi olması gerekir. Yoksa gelsede göremezsiniz. Ancak hissedersiniz. Bide açık formül vermemeye dikkat edelim. |
| | |
| | #14 |
| Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | peki maddi olarak yardım ederlermi hem kaç gün zikredicez? |
| | |
| | #15 |
| Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | valla benim verdiğim formülü ben denemedim zaman vermemiş zaten yardım ederlermi bilmem deneyip görmek lazım |
| | |
| | #16 | |
| Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Cevap Alıntı:
Degerli xerto seni bir çarparsa maddiyatı görürsün çarptıktan sonrada formülünü verir . nasıl bir soru bu ya anlamadım .cinler her çagırana gitseydi herkes bir şeylere sahip olurdu dimi ? onun için şu kadar bunu oku gelsin diye birşeyde yoktur emin ol bundan .şu soruyu hiç kendine sordunmu şayet gelse ne yapardın ilk önce bunu bir düşün verdiklerinden çok senden aldıklarını bir düşün istersen . kolaygelsin sana .Saygılar....
__________________ Gözler ıslanmadıkca gönüllerde gökkuşagı oluşmaz.... | |
| | |
| Reklamlar |
| | #17 |
| Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | arkadaşlar belki beni eleştireceksiniz ama ben bu merakınıza anlam veremiyorum kusura bakmayın. başka boyutlarda onların var olduğuna ben de inanıyorum ama bu yaşıma kadar ne merak ettim ne de çağırmayı denedim. yapmayın ne olur. |
| | |
| | #18 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tamam anladik, tehlikeli olabilir ama anlayisli olalim merak edenlere. Belkide korkmazlar kendine güvenen cagirsin, zaten koruyu dualar var. |
| | |
| | #19 |
| Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: SARIYER
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bencede cok sacma tamm var olduklarına bende ınanıyorum ama neden cagırma gıbı bır eylemle ugrasır ınsanlar anlamam yanı bosverın kendı hayatınıza devam edın ya ınsanlarla yasamaya ne yapıcaksınız cınlerı |
| | |
| | #20 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bosverilmez cünkü bos degil, reel tipki insanlar gibi. Siz ilgilenmiyorsunuz diye gücümsemeyin merak edenleri. |
| | |
| Reklamlar |